kraamzorg zuidwolde monique de wolde
kraamzorg zuidwolde dikkie van den berg
kraamzorg zuidwolde aafke wiekema
kraamzorg zuidwolde hilly fieten
kraamzorg zuidwolde hendrika rooth
kraamzorg zuidwolde kelly van der moolen

U bent zwanger, gefeliciteerd!


Kraamzorg Zuidwolde, is een eigentijdse kraamzorg die gespecialiseerd is in het leveren van diensten in de kraamtijd, maar ook tijdens de periode die hieraan voorafgaat.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Mijn naam is Monique de Wolde en woon in Zuidwolde. Getrouwd en heb twee kinderen. Al jaren heb ik ervaring in het leveren van volledige kraamzorg. De zorg geven van begin tot eind dat vind ik belangrijk. Zowel voor, tijdens en na de bevalling. Ik maak er graag een gezellige week van en vind het leuk om de zorg voor het gezin op me te nemen. Daarnaast vind ik een goede begeleiding van borst- of kunstvoeding erg belangrijk.

Mijn naam is Dikkie van den Berg en ik woon in Alteveer. Getrouwd en moeder van drie kinderen. Vanaf 1986 ben ik gediplomeerd Kraamverzorgende en sinds die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en ondersteunen van gezinnen tijdens de bevalling en de daarop volgende kraamtijd. Het is een voorrecht om gezinnen in deze bijzondere periode bij te mogen staan. Ik doe mijn werk dan ook nog steeds met veel plezier en passie.

Mijn naam is Aafke Wiekema en ik woon in Zuidwolde. Ik heb jarenlang bij een grote organisatie in de kraamzorg gewerkt, dit altijd met heel veel plezier.Sinds twee jaar ben ik samen met Hilly oproepkracht bij kraamzorg Zuidwolde. Na al die jaren vind ik het nog altijd super om in deze speciale tijd voor een gezin te zorgen en deze te begeleiden. Bovendien vind ik het prettig om voor een kleinschalige organisatie te werken.

Mijn naam is Hilly Fieten en ik woon in Alteveer. Sinds vorig jaar kon ik als oproepkracht bij "Kraamzorg Zuidwolde"aan de slag. Een prettige samenwerking in een klein team. Fijn om nog op deze manier door te kunnen gaan met het werk wat ik met veel liefde doe. Ik hoop nog veel gezinnen te mogen ondersteunen in deze speciale week van hun leven.

Mijn naam is Hendrika Rooth en woon met mijn man en kinderen in Zuidwolde. In 1999 ben ik gediplomeerd als kraamverzorgster en sindsdien ben ik jaren werkzaam geweest bij een grote kraamzorgorganisatie. Vanaf 1 december 2018 versterk ik met veel plezier het team Kraamzorg Zuidwolde Mijn jarenlange ervaring en dosis positieve energie breng ik graag over in de persoonlijke zorg die wij bieden voor, gedurende en na de bevalling. Deze bijzondere periode verdient optimale zorg voor jou en je gezin.

Mijn naam is Kelly van der Moolen. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Dedemsvaart. Wat mij erg aantrekt in dit werk is de zorg die ik kan bieden aan een jonge moeder en haar gezin. De geboorte van een kind is nooit vanzelfsprekend en altijd bijzonder. De eerste dagen van het prille geluk is super om te begeleiden. Elk gezin en situatie is anders en altijd weer een uitdaging.

Samen vormen wij kraamzorg Zuidwolde In onze kleinschalige organisatie zijn de communicatielijnen kort en helder. Persoonlijke betrokkenheid en informele cultuur dragen bij aan een goede werksfeer.

Wij leveren kraamzorg in de plaatsen rondom Zuidwolde (o.a. Hoogeveen, Alteveer, Kerkenveld, De Wijk, Veeningen, Fort, Ruinen, Hollandscheveld en Linde). Natuurlijk sluiten wij andere woonplaatsen niet uit.

Als kraamverzorgende vinden we het belangrijk dat u later uitgerust kunt terugkijken op een gezellige en leerzame kraamtijd. Wij bieden u een zo'n continu mogelijke kraamzorg aan door één, voor u bekende, kraamverzorgende.