U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen: +31 (0)6 - 537 89 050
Over Kraamzorg Zuidwolde

Kraamzorg Zuidwolde, is een eigentijdse kraamzorg die gespecialiseerd is in het leveren van diensten in de kraamtijd, maar ook tijdens de periode die hieraan voorafgaat.


Monique de Wolde

Mijn naam is Monique de Wolde en woon in Zuidwolde. Getrouwd en heb twee kinderen. Al jaren heb ik ervaring in het leveren van volledige kraamzorg. De zorg geven van begin tot eind dat vind ik belangrijk. Zowel voor, tijdens en na de bevalling. Ik maak er graag een gezellige week van en vind het leuk om de zorg voor het gezin op me te nemen. Daarnaast vind ik een goede begeleiding van borst- of kunstvoeding erg belangrijk.

Dikkie van den Berg

Mijn naam is Dikkie van den Berg en ik woon in Alteveer. Getrouwd en moeder van drie kinderen. Vanaf 1986 ben ik gediplomeerd Kraamverzorgende en sinds die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en ondersteunen van gezinnen tijdens de bevalling en de daarop volgende kraamtijd. Het is een voorrecht om gezinnen in deze bijzondere periode bij te mogen staan. Ik doe mijn werk dan ook nog steeds met veel plezier en passie.

Aafke Wiekema

Mijn naam is Aafke Wiekema en ik woon in Zuidwolde. Ik heb jarenlang bij een grote organisatie in de kraamzorg gewerkt, dit altijd met heel veel plezier. Sinds een paar jaar ben ik samen met Hilly bij kraamzorg Zuidwolde. Na al die jaren vind ik het nog altijd super om in deze speciale tijd voor een gezin te zorgen en deze te begeleiden. Bovendien vind ik het prettig om voor een kleinschalige organisatie te werken.

Hilly Fieten

Mijn naam is Hilly Fieten en ik woon in Alteveer. Sinds een paar jaar kon ik bij "Kraamzorg Zuidwolde" aan de slag. Een prettige samenwerking in een klein team. Fijn om nog op deze manier door te kunnen gaan met het werk wat ik met veel liefde doe. Ik hoop nog veel gezinnen te mogen ondersteunen in deze speciale week van hun leven.

Hendrika Rooth

Mijn naam is Hendrika Rooth en woon met mijn man en kinderen in Zuidwolde. In 1999 ben ik gediplomeerd als kraamverzorgster en sindsdien ben ik jaren werkzaam geweest bij een grote kraamzorgorganisatie. Vanaf 1 december 2018 versterk ik met veel plezier het team Kraamzorg Zuidwolde Mijn jarenlange ervaring en dosis positieve energie breng ik graag over in de persoonlijke zorg die wij bieden voor, gedurende en na de bevalling. Deze bijzondere periode verdient optimale zorg voor jou en je gezin.

Kelly van der Moolen

Mijn naam is Kelly van der Moolen. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Dedemsvaart. Wat mij erg aantrekt in dit werk is de zorg die ik kan bieden aan een jonge moeder en haar gezin. De geboorte van een kind is nooit vanzelfsprekend en altijd bijzonder. De eerste dagen van het prille geluk is super om te begeleiden. Elk gezin en situatie is anders en altijd weer een uitdaging.

anja runhart spijkerman

Anja Runhart-Spijkerman

Mijn naam is Anja Runhart-Spijkerman. Woonachtig in Ruinen, getrouwd en trotse moeder van 4 kinderen. Voor mij is kraamzorg de allerbeste zorg voor moeder en kind en het gezin. Een belangrijke week in een leven waarin de zorg zo ontzettend nodig is. Kraamtijden verzorgen is mij wel bekend. Al meer dan 30 jaar mag ik gezinnen van bevalling tot en met dag 8 of 10 begeleiden. Eerst bij een grote organisatie en nu een fijne nieuwe uitdaging bij Kraamzorg Zuidwolde. Mijn werk is mijn hobby en dat hoop ik heel lang te mogen doen! Ik heb er zin in!

mellany visscher

Mellany Visscher

Mijn naam is Mellany Visscher en ik ben woonachtig in Vollenhove. Vanaf 20 januari 2020 ben ik begonnen met de opleiding Kraamzorg. Hiervoor ben ik vier jaar kapster geweest, maar al enige tijd voelde ik dat mijn passie ergens anders ligt. Mijn passie ligt namelijk in het vak van de Kraamzorg. De zorg voor moeder en kind en hen een veilig gevoel te geven, dat zij ons kunnen vertrouwen in deze spannende en mooie periode in hun leven, is voor mij datgene wat mij aantrok in deze opleiding. En waar kan ik het beter leren, dan in de praktijk. Ik zie er dan ook erg naar uit om stage te lopen bij Kraamzorg Zuidwolde.


Samen vormen wij kraamzorg Zuidwolde In onze kleinschalige organisatie zijn de communicatielijnen kort en helder. Persoonlijke betrokkenheid en informele cultuur dragen bij aan een goede werksfeer.

Wij leveren kraamzorg in de plaatsen rondom Zuidwolde (o.a. Hoogeveen, Alteveer, Kerkenveld, De Wijk, Veeningen, Fort, Ruinen, Hollandscheveld en Linde). Natuurlijk sluiten wij andere woonplaatsen niet uit.

Als kraamverzorgende vinden we het belangrijk dat u later uitgerust kunt terugkijken op een gezellige en leerzame kraamtijd. Wij bieden u een zo'n continu mogelijke kraamzorg aan door één, voor u bekende, kraamverzorgende.