Recensies


recensies kraamzorg zuidwolde

Op 19 juli 2019 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Sepp. Na een zware bevalling is Sepp uiteindelijk geboren via een keizersnede. Toen we na 1,5 dag thuiskwamen, was Dikkie er om ons op thuis op te vangen. In het ziekenhuis kon ik mij nog niet zelfstandig redden met de borstvoeding, dus we vonden het best spannend om naar huis te gaan. Dikkie zorgde er met al haar geduld voor dat we ons binnen een dag zelf konden redden met de borstvoeding. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons en had alle geduld voor het beantwoorden van onze vragen, ook ‘s avonds via de app. Zelfs in onze bloedhete kraamweek met temperaturen tussen de 35 en 40 graden, verzorgde Dikkie het hele huishouden. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij een hele onbezorgde kraamweek hebben gehad waarin we lekker samen konden genieten! We vonden het heel fijn dat we ook na de kraamweek nog met vragen bij haar terecht konden. Toen we na 2 weken met Dikkie appten omdat we nog een paar vragen hadden, kwam ze zelfs diezelfde avond nog even weer langs om ons te helpen. Nog steeds vraagt ze weleens hoe het gaat en kunnen we met al onze vragen bij haar terecht. Dikkie, bedankt voor alles!
Leroy, Marijn & Sepp

recensies kraamzorg zuidwolde

Na een positieve ervaring met kraamzorg Zuidwolde bij de geboorte van onze 2de dochter, was de keus ook deze keer weer snel gemaakt!

17 juli is onze zoon en broertje geboren. Toen wij 17 juli rond 16:30 thuis kwamen kwam Hendrika bij ons. Ze hielp ons op weg die middag/avond. Hendrika ging pas weg bij ons als er geen vragen meer waren. Ze gaf duidelijk aan als er in de avond nog vragen zijn of in de nacht mag je mij altijd bellen of een app sturen hoor. Dit gaf ons een fijne gevoel. Al is het de 3de de eerste dagen zijn best wel even spannend met zo klein baby in huis.

Wat hebben wij een top week gehad met onze zuster Hendrika. De grote zussen betrok ze overal bij zodat de zussen zich ook erg speciaal voelden en de laatste dag kregen de zussen ook nog een diploma van Hendrika. Hendrika is een lieve vrouw en is goed in haar vak, weet waar ze het over heeft bijvoorbeeld borstvoeding, wat te doen met erg warm weer (bijna 40 graden) en ook het huis nog aan kant! Het leek of wij Hendrika al jaren kenden.

Wat is de week snel voorbij gegaan. Grote zus moest wel even huilen toen Hendrika in de auto stapte. Mam ik vond het zo gezellig met haar en wie maakt mijn haren nu zo mooi! Hendrika maakte elke ochtend grote zus haar haren zo mooi. (invlechten)

Wij kijken erg positief terug op deze kraamweek met dank aan Zuster Hendrika. Hendrika Bedankt! Dikke kus van de grote zussen en een knuffel van de kleine man.
Groetjes Stefan, Willmieke Gélize, Hilliene en Jarrie Booij

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique,

Wat komt er veel op je af als je voor het eerst papa en mama wordt en wat is het dan fijn als je een kraamverzorgster krijgt als jou!

Om 23.00 uur kwamen wij thuis uit het ziekenhuis en stond jij al voor ons klaar om ons de eerste nacht door te helpen. Wat was dat fijn! Je bent zelfs tot 1 uur s nachts gebleven om ons met vertrouwen de eerste nacht in te laten gaan. ‘S morgens vroeg was je daar alweer, opgewekt en vrolijk als altijd!

Ook de rest van de week was niets je teveel gevraagd. Was gewassen en gestreken in de kast, stofzuiger door het huis, badkamer schoon en fris. Wat ben jij een topper! Heel erg bedankt voor je goede zorgen en de gezellige gesprekjes!
Groetjes Bert, Linda en Vera

recensies kraamzorg zuidwolde

Hilly wat een leuke vrouw. Echt super dagen gehad met veel tips. Echt een aanwinst.
Groetjes van Miranda van Sas

recensies kraamzorg zuidwolde

Monique, ontzettend bedankt voor de geweldige kraamtijd. We hebben veel gelachten en van je geleerd. Als liam een broertje of zusje krijgt weten we bij wij we moeten zijn. Super super super bedankt
Robert, Kirsten en Liam Braamskamp

recensies kraamzorg zuidwolde

Kelly was in onze kraamweek een baken van rust. De zorg werd aangepast aan wat nodig was. Dus geen standaard riedel, maar maatwerk. Samen kijken en zoeken, wat laat dit kleine mannetje zien en wat zou er goed zijn. Voor ons zoontje van 2 jaar was Kelly tussendoor ook nog eens een fijne speelkameraad.
 

recensies kraamzorg zuidwolde

23 juli zijn wij trotse ouders geworden van een dochter en mochten wij Hendrika als kraamverzorgster hebben. Wat hebben wij onwijs genoten van haar aanwezigheid! Ontbijtjes in de ochtend, fijne communicatie, humor en serieus wanneer het nodig is! We kregen veel tips en konden hier echt wat mee. Hendrika bedankt voor de leerzame en gezellige week samen!

Kraamzorg Zuidwolde; ontzettend bedankt dat jullie met man en macht ervoor gezorgd hebben dat we bij jullie terecht konden, ondanks dat er eerst eigenlijk geen plek meer was! We vonden het super fijn dat jullie je zo voor ons hebben ingezet!
Veel liefs Jorian, Shari en Jasmijn

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Hilly,

Wat een verademing was alle hulp die je tijdens onze kraamweek hebt geboden. Een ontspannen, liefdevolle en relaxte sfeer heeft ervoor gezorgd dat wij veel hebben geleerd van jou en jouw professionele tips zullen de komende tijd goed van pas komen. Wij hebben jouw hulp als zeer prettig ervaren en danken jou voor deze TOP kraamtijd!
Veel liefs, Niek, Jennifer & Lieke

recensies kraamzorg zuidwolde

Al tijdens het intakegesprek hadden wij een hele fijne klik met Monique. Door haar liefdevolle toewijding kijken wij terug op een geheel onbezorgde kraamweek!

Werkelijk niets was haar te veel. Elke ochtend om 08:00 kwam ze zachtjes binnen. Eerst even de nacht evalueren, daarna verzorgde ze een ontbijtje op bed voor moeder én vader. Hop hop daarna de wasmachine vol, vaatwasser leeg, ondertussen vloog ze met de stofzuiger het hele huis door en daarna dronken we gezellig samen boven koffie.

Monique is wat ons betreft een absolute aanwinst voor elke kraamweek. Bij haar ben je in vertrouwde handen voor een goed begin!

Monique, nogmaals heel hartelijk dank voor al je goede zorgen!
 

recensies kraamzorg zuidwolde

Vanaf het moment dat Monique binnen kwam was de sfeer fijn. Je kraamperiode is een mooie en emotionele ervaring, het is fijn dat je dan iemand om je heen hebt die het overzicht houd en alles in goeie banen leidt. Zelfs als de stuwing s avonds zo heftig was en ik wat ondersteuning nodig had met de borstvoeding, kwam Monique extra langs. Oftewel super fijne zorg op maat.
Groetjes, Aline

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij hebben super genoten van de goede kraamzorg van Monique en Dikkie! Er is heel goed voor ons gezorgd en ze waren beide ook erg ervaren en dat vonden wij fijn. Het leuke was dat Monique ook bij mijn schoonmoeder is geweest voor mijn man, 25 jaar terug. Dat was wel heel bijzonder! Al met al kijken we terug op een geweldige kraamweek! Super bedankt dames!
Hartelijke groet Mercedes, Arjen en Hailey Doldersum

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij kijken met een goed gevoel terug op de kraamweek. Een week waarin we veel hebben gehad aan de goede zorgen en ondersteuning van Dikkie. Zij stond deze week voor het hele gezin klaar. Ze had gelijk vanaf het begin een goede klik met onze zoon van 3 en dat deed ons goed. Iedere dag keek hij er weer naar uit dat Dikkie kwam en toen de week voorbij was, moest hij er weer erg aan wennen dat Dikkie niet meer bij ons kwam. Ook wij vonden het fijn dat Dikkie er was. Het voelde vertrouwd en ze zorgde ervoor dat wij rustig konden wennen aan onze nieuwe gezinssituatie. Enorm bedankt voor de goede zorgen!!
Groetjes Jostein, Mirjam, Daven en Julan

recensies kraamzorg zuidwolde

Tijdens de intake voor onze kraamzorg hebben wij aangegeven veel aandacht te willen laten uitgaan naar onze 4-jarige zoon. Hij kreeg een zusje. Een mooie gebeurtenis, maar niet één zonder gevolgen voor ons en voor hem. Bijzonder en fijn hoe Kraamzorg Zuidwolde hierop geacteerd heeft door kraamverzorgster Kelly naar ons te sturen.

De kernwoorden waarmee de kraamzorg van Kelly zijn te omschrijven: lief, geduldig, deskundig en helder. Als ervaren moeder van zelf twee kinderen hielp Kelly mijn vrouw heel goed met het goed oppakken van de borstvoeding aan onze dochter, maar was zij ook een speelkameraadje voor onze zoon. Dit gaf ons de ruimte de boel op orde te krijgen en elkaar en ons uitgebreide gezin meer aandacht te geven. De kunst bij een groter gezin is niet alleen de zorg voor het nieuwe leven, maar ook het bewaken van de balans in de aandacht naar iedereen in het gezin. Hier is door Kelly met raad en daad in voorzien.

Speciaal willen wij nog noemen is de rust die Kelly heeft. Een baken in een hectische week en vooral nuttig omdat in deze cruciale periode de borstvoeding op gang gebracht moet worden. Dit is bij ons door onze mooie dochter en mijn lieve vrouw gelukt, maar ook dankzij de rustige en overzichtelijke uitleg van Kelly hierbij.

Kelly, bedankt voor de mooie tijd!
 

recensies kraamzorg zuidwolde

Onze kraamweek zit er weer op. Wij willen Dikkie ontzettend bedanken voor deze fijne kraamtijd. Wij vonden het erg fijn dat zij weer bij ons kon komen. De 1e keer dat ze bij ons kwam kramen moest ik erg wennen dat alles voor ons werd gedaan. Deze keer heb ik echt van deze fijne periode kunnen genieten dankzij haar. Ze liet mij wel mijn ding doen en tegelijkertijd gaf ze ook aan dat ik mijn rustmomenten moest pakken. Ook vonden wij het erg prettig dat jij veel aandacht besteedde aan Mason. Het was ook fijn te weten mocht er wat zijn dat wij jou ten alle tijden konden bereiken.

Wij wensen jou/jullie nog heel veel werkplezier en dat iedereen net zo van de kraamtijd mag genieten als dat wij gedaan hebben.
Veel liefs Roy, Patricia, Mason & Yara.

recensies kraamzorg zuidwolde

3 juni 2019 zijn wij voor de 2e keer trotse ouders geworden van een prachtige zoon Aron. Hilly kwam bij ons kramen en heeft ons geheugen even weer goed opgefrist. Ik heb heerlijk relaxt kunnen genieten van Aron tijdens de kraamweek. Ook onze oudste zoon vond het erg gezellig samen met Hilly. Samen een rondje fietsen en lekker even buiten spelen. Kraamzorg Zuidwolde is echt een aanrader!

Bedankt voor de fijne kraamweek!
Liefs Arjen, Kirsten, Julian en Aron.

recensies kraamzorg zuidwolde

Na de positieve ervaring met kraamzorg Zuidwolde bij de geboorte van onze 3e, was de keus ook deze keer weer snel gemaakt!!

Tijdens de bevalling was Dikkie aanwezig, dit was erg prettig en voelde me op me gemak bij haar. We hebben een goede start gemaakt.

De volgende dag kwam Hendrika bij ons. Wat hebben we een top week gehad met haar! Ze nam alles uit handen waardoor het voor ons echt genieten was van Noël, maar ook van elkaar als gezin. De andere kinderen betrok ze overal bij, ze vonden het elke dag weer een feestje. Dit vond ik een van de belangrijkste dingen, maar het ging zo natuurlijk allemaal.
Hendrika is een lieve vrouw, weet wat ze moet doen en heeft ons goed begeleid bij de borstvoeding, waardoor dit deze keer ook goed liep! En dan is de kraamweek alweer voorbij.. en kijken we terug op een super geslaagde week! Lieve Hendrika en iedereen van kraamzorg Zuidwolde bedankt!!!
 

recensies kraamzorg zuidwolde

En dan zit de kraamweek er al weer op. Wat is Hendrika toch een goede kraamverzorgster en mooi persoon. Niet alleen heeft ze goede zorg te bieden, ook vinden wij in haar een luisterend oor. De week is voorbij gevlogen. Ze heeft mij heel goed geholpen om de borstvoeding te laten slagen bij ons eerste kindje, en ook nu bij Lauren, is de borstvoeding super op gang. En zie ik met vertrouwen tegemoet dat het weer een succes zal zijn.

Wij gunnen iedereen een kraamhulp zoals Hendrika. Een echte toegevoegde waarde.
Lieve groet van Carola, Martijn, Veerle en Lauren

recensies kraamzorg zuidwolde

Tijdens het intake gesprek met Monique, hadden we direct al een goed gevoel bij Kraamzorg Zuidwolde. Het voelde persoonlijk en vertrouwd.

In de kraamperiode heeft Hendrika dat gevoel zeker waar gemaakt. Dankzij haar kunnen voor altijd terug kijken op een ontspannen en gezellig week. Dat is heel waardevol voor ons. Naast de nuttige tips, vonden we het heel bijzonder hoe Hendrika onze andere kinderen bij de zorg van de jongste betrok. Voor ieder in het gezin had ze de juiste aandacht. Daardoor hebben we ook echt allemaal kunnen genieten van de kraamtijd. Nogmaals ontzettend bedankt!
Groetjes, Douwe, Rineke, Jente, Derk, Reinier en Marinus

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 02-04-2019 is onze dochter geboren. Ons eerste kindje. Erg spannend allemaal dus.. Monique was ook aanwezig tijdens de bevalling en heeft echt super goed geholpen en stond klaar om te helpen waar nodig. De volgende dag mochten we aan het einde van de middag weer naar huis na een onverwachts nachtje ziekenhuis. Monique kwam gelijk hier naartoe om ons te helpen ‘opstarten’. Hier waren we erg blij mee! De kraamweek is erg plezierig verlopen, je gaf ons zoveel goede informatie en hebt ons echt laten genieten! Je bent een harde werker met erg veel ervaring. Monique, heel erg bedankt voor alles en hopelijk tot de volgende keer!
Liefs van Bart, Géranda en Tes

recensies kraamzorg zuidwolde

Ik heb gekozen voor Kraamzorg Zuidwolde omdat een vriendin mij vertelde dat een vriendin van haar en haar nichtje beide heel erg positief waren over hen. Dat was voor mij voldoende om me bij hen aan te melden. Toen het zo ver was, heb ik idd zelf ook mogen meemaken hoe fantastisch hun zorg is. Monique was onze kraamhulp. Ze is een keiharde werkster, maar dat was niet het voornaamste. Ik voelde me vooral direct op mijn gemak wat heel belangrijk is in je kraamweek. Ze is heel kundig, open, spontaan, gezellig en enorm betrokken. Ik kon me eigenlijk geen betere kraamhulp wensen. Voornamelijk daardoor kijk ik met warme gevoelens terug op mijn kraamweek....een fijne tijd.
 

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 07-02-2019 is onze dochter Faye geboren. Ons eerste kindje en dat is best spannend wanneer je beiden geen idee hebt hoe je een luier moet verschonen. Gelukkig kwam Dikkie bij thuiskomst na een half uur aanrijden en het voelde alsof ze er altijd al is geweest. Ze nam gelijk de boel uit handen, neemt alle tijd voor de verzorging van moeder en dochter en was vanaf het eerste moment vriendjes met de hond. Wij hebben de manier van werken als zeer plezierig ervaren, de rust, betrokkenheid, gezelligheid, nuchterheid en fijne adviezen hebben dit een onvergetelijke week gemaakt. Ook na de kraamweek bleef je betrokken en hebben wij meerdere malen contact gehad en onze vragen kunnen stellen.

Lieve Dikkie, dat ik je met tranen in mijn ogen heb staan uitzwaaien de laatste dag zegt genoeg denk ik. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!
Liefs, Loice, Matthe en Faye

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij hebben net de kraamperiode afgesloten met een geweldige kraamverzorgster Hilly. Vanaf de dag dat wij uit het ziekenhuis kwamen heeft ze ons super geholpen veel tips gegeven. Maar wat voor mij het aller fijnst was hoe relaxt alles ging het gevoel van rust en liefde wat wij kregen. Milian heeft net zo genoten als papa, mama en beide dochters. Wij gaan hilly ontzettend missen ze is een TOP kraamverzorgster.
 

recensies kraamzorg zuidwolde

KRAAMZORG ZUIDWOLDE
Een klein bedrijf met fijne mensen, bij vragen goed bereikbaar. Dat vonden wij prettig

Het intakegesprek was fijn, alles werd aan herinnerd, want ook al was het onze 2e kindje, je vergeet wat je allemaal moet hebben en regelen moet.

Onze kraamperiode hebben we als zeer prettig ervaren..
Wij hadden Hilly, zij is ontzettend lief, begripvol en legt fijn dingen uit.. Ondanks dat het ons 2e kindje is hebben wij nog weer veel geleerd! Ook was ze erg lief voor onze oudste dochter en betrok haar overal bij, bij het wassen en aankleden en de rest van de verzorging. Wij raden dan ook zeker aan iedereen om kraamzorg Zuidwolde te nemen als zij zwanger zijn!
Groetjes familie Kloosterman

recensies kraamzorg zuidwolde

Dikkie is de hele kraamweek + 2 extra halve dagen bij ons geweest. Wat hebben we veel meegemaakt en elke keer stond je dag en nacht voor ons klaar. Je hielp ons waar je kon en bent erg betrokken geweest. Er was goed contact en overleg met verloskundigen en lactatiedeskundige wat erg fijn was. We hebben gelukkig ook veel gelachen tijdens de kraamweek en het was gezellig met je! Je bent een harde werker met veel ervaring. Je hebt ons vertrouwen gegeven als ouders!!
Heel veel liefs van Niek, Michelle en Zoë

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Hendrika,

Wij willen jou enorm bedanken voor de geweldige liefdevolle en warme kraamtijd. Onze dochter van 6 heeft extra kunnen genieten van deze enorme verandering in ons gezin, mede dankzij jou. Nooit was zij te veel... en telkens betrok je haar bij de verzorging van onze zoon Cas. Of bracht en haalde je haar van school. Wat natuurlijk super bijzonder is, want dan was ze zo trots! Jij was dan haar bewijs dat er een broertje geboren was. Hoe schitterend!

Ook wij hebben enorm genoten van je. Van de mooie intense gesprekken die we gevoerd hebben tot aan de heerlijke verzorging.

Dankjewel dat je ons gezin hebt laten inzien dat we het weer prima zelf kunnen... maar toch wordt er nog vaak even aan je gedacht en over je gesproken. Omdat we je stiekem toch nog wel een beetje missen.

Dankjewel voor je inzet... en de goede nazorg!
Succes met alles wat je nog gaat doen.
En veel plezier met de nieuwe gezinnen!
Liefs Guus, Annika, Sofie en Cas

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie!

We waren erg blij dat je bij ons kon kramen na de geboorte van onze zoon Sam. We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad, dankzij jou!

We waren erg blij met al jouw hulp, je geduld en je gaf ons vertrouwen en goede adviezen, bedankt hiervoor!! Daarnaast had je ook al snel door dat Sam zijn tongriempje tekort was. We waren erg blij met je oplettendheid, het gaat nu stukken beter.

Nu na de kraamweek kunnen we nog steeds met vragen bij je terecht en vraag je af en toe hoe het met ons gaat! Dit vinden we erg fijn!

Nogmaals bedankt voor de fijne week en gezellige tijd.
We wensen iedereen zo'n fantastische kraamverzorgende!
En wie weet, tot de volgende keer!
Liefs Floris, Iris en Sam

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 23-02-2019 is onze zoon Siem geboren. Monique is bij ons geweest in de eerste week. Mede dankzij haar hebben we een super fijne kraamweek gehad! Monique heeft veel kennis en ervaring, we hebben veel van haar geleerd. We konden met al onze vragen bij haar terecht en nog steeds mogen we haar benaderen als we vragen hebben. Ze is een harde werker, verzorgde Siem en mama en daarnaast ook het hele huishouden en de kraamvisite. Monique voelde goed aan wat we nodig hadden. Het voelde veilig en vertrouwd en het was erg gezellig met haar! Dank je wel Monique, fijn dat je er was tijdens deze mooie, bijzondere periode in ons leven!
Liefs van Karin, Frank & Siem Cohen

recensies kraamzorg zuidwolde

Bij de geboorte van de eerste hadden wij ook Monique van kraamzorg Zuidwolde. Hier keken wij op een zeer positieve ervaring terug. Toen we wisten dat we in verwachting waren van de tweede, was de keuze voor de kraamzorg snel gemaakt en kozen we weer voor Kraamzorg Zuidwolde. Het was weer een fijne kraamtijd. Monique zorgde ervoor dat we niets te kort kwamen, als we vragen hadden konden we altijd bij haar terecht en ze nam ook de tijd voor ons. Onze oudste zoon werd ook overal bij betrokken, wat erg mooi was om te zien en ook schonk Monique aandacht aan hem, zoals even lekker gezellig samen naar buiten naar de speeltuin. We kijken weer terug op een fijne en liefdevolle kraamweek.
Groetjes Monique en Henjo

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 25 januari ben ik bevallen van onze zoon Vincent. Ik had Dikkie bij de bevalling en dat vond ik heel prettig en vertrouwd omdat wij al elkaar hebben ontmoet tijdens het intakegesprek en ik vond haar toen gelijk een heel fijn persoon. Het was de bedoeling dat ik in het ziekenhuis zou bevallen, maar omdat alles heel vlot ging moest ik toch thuis bevallen.

Wij hadden bij de geboorte van onze dochter Christa Hilly als kraamhulp en wij wilden graag dat ze weer bij ons kwam omdat we zo blij met haar waren. En ja hoor dat kon allemaal! Een geweldig professional, nuchter en ervaren en een oprecht aardig mens van wie je heel veel kunt leren over de verzorging van je pasgeborene en hoe je alle uitdagingen over borstvoeding geven tegemoet komt. Ze was zelfs in haar vrije tijd beschikbaar voor vragen via Whatsapp wat mij veel rust gaf.

Ze verwende ons met heerlijke ontbijt in bed en een overheerlijke lunch! Ons huis was spic en span als Hilly er geweest was!

Ook kon ik met Hilly over van alles en nog wat praten, als ik mij een dagje niet zo lekker voelde was zij er voor mij en voelde ik mij gesteund door haar. Ze had ook een klik met onze Christa, die al bijna 4 jaar is! Ze speelden samen als ik lekker lag te slapen. Heerlijk was dat!

Ik kijk met een glimlach op mijn kraamweek terug! Jammer dat het zo kort was, maar oh wat fijn dat het zo leuk was!

Bedankt Hilly en Dikkie! Ga zo door!
 

recensies kraamzorg zuidwolde

Hilly was bij ons in de kraamtijd. Mede dankzij haar hebben wij een fijne tijd gehad. Hilly is zorgzaam, duidelijk in het geven van informatie en betrouwbaar. Daarbij is zij erg betrokken en goed bereikbaar, wat ons een veilig gevoel gaf. Bedankt kraamzorg Zuidwolde!
Groetjes Cynthia

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique

26 december 2018 2de kerstdag zijn wij bevallen van onze dochter Lieve. Monique kwam bij ons thuis en heeft ons de kraamweek goed door geholpen.

Ze nam alle taken op zich van stofzuigen etc. tot het verzorgen van Lieve en moeders. We waren heel blij met Monique als we vragen hadden konden we altijd even een appje sturen en kregen dan ook meteen antwoord. Ook nu als we nog vragen hebben dan mogen we haar appen.

Wij willen Monique bij deze dan ook hartelijk danken voor de kraamweek en de heerlijke oliebollen die we kregen ;-)
Veel Liefs, Frank, Malissa en Lieve Tuit

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 25 januari 2019 ben ik in het Ziekenhuis Zwolle bevallen van onze dochter Evi, op de derde dag mocht ik naar huis en maakte ik kennis met de kraamverzorgster Monique de Wolde. Monique is van zondag t/m vrijdag bij ons geweest en dit is zeer goed bevallen. Monique is een zeer kundige kraamverzorgster en geeft veel en nuttige informatie. Ze heeft me goed op weg geholpen en was ook zeer flexibel in hoe we de uren wilde verdelen in de week vanwege de afwezigheid van mijn man.

Al met al waren wij zeer tevreden, een dikke tien!
Vriendelijke groet, Roelof, Jesca en Evi Wemmenhove

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Hilly,

We zijn alweer bijna een half jaar verder, wat gaat dat toch allemaal snel!

28 augustus ben ik bevallen van onze dochter, Evelien. Na een nachtje ziekenhuis, mochten we de volgende dag naar huis. En Hilly zou komen. We hadden natuurlijk geen idee wie ze was dus we waren heel benieuwd.

Maar toen Hilly er was, was het gelijk goed. Een heel vertrouwd gevoel, en zij zorgt ervoor dat je je gewoon goed voelt, ook voor mijn man was dat zo, die werd ook goed verzorgd.

Hilly kijkt gewoon heel nuchter naar dingen, weet wat ze doet, en blinkt van ervaring. Door omstandigheden 2 dagen langer kraamhulp gehad, wat gelijk ook een geluk bij een ongeluk was, want zo was Hilly nog 2 dagen langer bij ons. (stiekem toch wel heel fijn). En natuurlijk heel veel geleerd van Hilly. Vooral van de borstvoeding heb ik erg veel opgestoken.

Als we er aan terug denken, doen we dit echt met een glimlach. Ook staken we elkaar wel eens de gek aan. Het was gewoon geweldige kraamweek met een lach en een traan. Lieve Hilly, bedankt! Wie weet, tot de volgende keer ;)
Liefs, Rick, José & Evelien

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Hendrika,

Wat hebben wij genoten van een geweldige kraamweek! En dit allemaal door jou!

Bij onze oudste hebben we doordat we een week in het ziekenhuis moesten verblijven haast geen kraamhulp gehad. Wat hoopten we dat het dit keer, bij ons tweede kindje anders zou zijn.

In het ziekenhuis is ons meisje geboren en gelukkig mochten we dezelfde avond al naar huis. En bij thuis komst om 22:15 stond ze daar, Hendrika! We hadden het niet beter kunnen treffen.

Wat hebben we dankzij jou kunnen genieten van ons kleine meisje, ons nieuwe gezin en al jou goede zorgen. Je hebt ons verwend en geholpen met alle goede zorgen en kennis die jij bezit. Niet alleen luisterde je goed naar onze wensen maar voelde jij ook dingen aan en bood je een luisterend oor.

Onze oudste liep je het hele huis door achterna om jou te helpen, jij speelde hier zo fijn op in. Elke ochtend wanneer hij jou hoorde binnen komen sprong hij uit zijn bed om je te verwelkomen. Maar ook nam je hem af en toe ’s middags onder je hoede zodat ook papa even kon rusten.

Hoe jammer was het dan ook dat de week er op zat. Wat ons betreft had je nog veel langer mogen blijven. Nu na de kraamweek kan ik nog steeds met vragen bij je terecht en vraag jij af en toe hoe het met ons gaat! Zo blijf je toch nog een beetje bij ons en hoeven we nog niet helemaal afscheid te nemen.

Wij wensen iedereen zo’n fantastische kraamverzorgende.
Groet, Bart, Sylvia, Jesse en Demi

recensies kraamzorg zuidwolde

Ik ben 22 november bevallen van onze 2e zoon Ryan. Toen ik thuiskwam uit het ziekenhuis was Dikkie er. Het leek alsof ze al maanden bij ons was. Het was meteen vertrouwd en ik voelde me heel fijn dat zij er was. Een betere kraamhulp had ik me niet kunnen wensen. Ze was geweldig met mijn zoontje Max van 2,5, die natuurlijk ook veel aandacht nodig had. De zorg voor Ryan en mij was ook voortreffelijk. Door Dikkie is mijn borstvoeding goed op gang gekomen en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Dikkie heeft echt gevoel voor haar werk, dat merk je in alles en in hoe gedreven ze is. Ik kan haar bij iedereen aanraden, en dat doe ik ook zeker!
Veel liefs Renate Jannes Max en Ryan

recensies kraamzorg zuidwolde

En daar was op 1 november onze prachtige zoon. De bevalling liep compleet anders en eindigde met een spoed keizersnede. Tijdens de ziekenhuisopname hadden wij al regelmatig contact met Dikkie en Monique omdat ze vanaf de opname nauw betrokken waren. En dan mag je (gelukkig) de volgende dag naar huis...maar dan?!
Gelukkig kwam Dikkie direct bij thuiskomst ons helpen op te starten en vanaf dat moment waren we iedere dag ontzettend blij met haar hulp/kennis/betrokkenheid/professionaliteit/zorg en gezelligheid!
De kraamperiode vloog voorbij maar ondanks we afscheid van Dikkie hadden genomen liet en laat ze ons niet in de kou staan (er komt nogal wat op je af wat je als 'nieuwe' ouders echt van te voren niet weet)en gelukkig is Dikkie daar om ons te helpen of om advies te geven of zelfs om ons naar de juiste mensen door te verwijzen. En zelfs in haar vrije tijd kwam ze hulp bieden waar ze kon... iemand met passie voor haar beroep!
Dikkie nogmaals bedankt! Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen!
Maarten, Alice en Rez

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,
Woensdag 14 november werd onze lieve kleine Dewi geboren, nadat we al een leuk intake gesprek hadden gehad en je direct ook al met onze eerste dochter Insa in de weer was voelde dit voor ons als heel vertrouwd. Smorgens stond je al om 8.00 uur op de stoep en wist je meteen je draai in ons gezin te vinden, het voelde erg vertrouwd en wij voelden ons gewoon lekker thuis in ons eigen huis. Samen hebben we gelachen en vertelde je heel goed hoe alles al weer werkte met z’on klein meisje er weer bij. We hebben de week echt ervaren als heel erg prettig, Mellanie ik en vooral Insa vonden het erg jammer dat de kraam week erweer op zat. Je bracht Insa naar school, gingen samen wandelen , kijken bij sinterklaas optocht, wat was Insa blij met jou!! Mellanie en ik konden ons geen betere kraamweek wensen dan hoe we deze nu hebben beleefd. Lieve Dikkie heel erg bedankt voor de vele tips, de gezelligheid en dat je vooral ons het gevoel hebt gegeven dat geen vraag teveel was. Namens ons hartstikke bedankt en lieve mensen twijfel niet als je een keuze moet maken, kraamzorg zuidwolde krijgt van ons een dikke 10
Groetjes Jos Mellanie Insa en Dewi Aalfs

recensies kraamzorg zuidwolde

En dan is er de dag van de bevalling. Ook dit keer vindt de bevalling thuis plaats en is o.a. Dikkie hierbij aanwezig. Heel fijn! Nadat bevalling heeft plaatsgevonden en alles goed is verlopen, komt Aafke de rest van de week bij ons. Haar enthousiasme, nuchtere kijk op de dingen, de fijne adviezen die we kregen en als hoogtepunt het spelen van het slagroomspel met de twee dochters, maakten dat wij een super mooie kraamweek hebben gehad! Heel erg bedankt hiervoor!
Groetjes van Perbo, Mariska, Kenja, Noal, Rif

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Als je zwanger bent van een tweede denk je (of althans ik dacht .. :-) ) die doe(n) ik/wij er zo ff bij! Helaas blijkt dit inmiddels uit ervaring niet zo te zijn.. Naast zo'n heerlijk klein wondertje heb je ook nr 1, in ons geval een gezellige, opstandige peuterpuber dochter Maud die precies weet wat ze wel en vooral NIET wil! En laten wij het geluk hebben dat wij zo'n geweldige, ervaren en nuchtere kraamhulp als jou hadden. Binnen een paar uur had jij door hoe om te gaan met Maud en draaide je volledig mee in ons gezin. Ik heb het als heerlijk ervaren! Ondanks dat ik niet het doorsnee type kraamvrouw ben (wat toch vooraf in ons kennismakingsgesprek al wel deels duidelijk werd) die wel kan genieten van de hulp en zorg van een kraamhulp, heb ik echt wel volop genoten van jouw aanwezigheid. Jij wist precies hoe je mij moest lezen, hoe ik toch mijn (volgens jouw benodigde) rustmomentjes moest pakken en toch liet jij mij ook weer mijn gang gaan als ik iets in mijn hoofd had wat ik wilde doen. Een geweldig duo als je het mij vraagt! Daarom willen wij jou heel erg bedanken voor de fantastische kraamweek waar wij nog steeds met heel veel plezier op terugkijken! En hoe leuk is het dat je in ons tweelingdorp woont en dat wij jou hopelijk nog veelvuldig tegen mogen komen. Uiteraard staat de deur hier altijd wagenwijd open voor jou, je bent altijd welkom! Nogmaals bedankt voor alle liefdevolle gesprekken, tips, speeluurtjes met Maud, jouw hulp en de goede adviezen! Je bent een TOPPER!!
Veel liefs, Hugo, Leonie, Maud & Mats Kleine.

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique en andere kraamverzorgsters van Zuidwolde, De keuze voor kraamzorg Zuidwolde was snel gemaakt, kleinschalig en persoonlijk. Van te voren hadden we al kennis met jullie gemaakt en dat gaf voor mij een rustig gevoel om te weten wie er over de vloer bij je komt. Na een lange zwangerschap van bijna 42 weken is eindelijk Ryan geboren. Zelfs in de zwangerschap werd er via de app gevraagd hoe alles ging.

Ook heb ik 5 avonden zwangerschapscursus bij jullie gevolgd, wat echt heel erg leerzaam en gezellig was! (en we via de app zelfs nog steeds advies aan elkaar vragen) Na de bevalling in het ziekenhuis moesten we een nachtje in het ziekenhuis blijven. Maar toen we de volgende ochtend thuis kwamen uit het ziekenhuis zat Monique al te wachten op ons. Wat fijn! Je was rustig, je luisterde, je bent flexibel. Je wist wat je moest doen. Combineren van visite ontvangen, mij en Ryan verzorgen, advies geven! Wanneer we vragen hadden konden we je altijd appen/ bellen en dat zelfs na de kraamperiode nog. Geen 1 vraag was te gek voor je. Het voelde vertrouwd en warm. Bedankt Monique voor je goede zorgen, we hebben echt een fijne tijd met je gehad!
Liefs, Rinaldo, Annemarie en Ryan.

recensies kraamzorg zuidwolde

Terugblik op mijn kraamweek.. bijna 5 weken geleden ben ik bevallen van ons 3e kindje. Na thuiskomst kwam kraamverzorgende Kelly bij ons. Wat was dat meteen fijn.. vriendelijk, rustig.. ze dacht met ons mee over bepaalde dingen.. wees me erop toch echt mn rust te nemen.. ( wat je toch minder doet uit jezelf als je al meerdere kinderen hebt lopen).. ze was er voor onze andere kinderen, waarmee ze elke dag even iets leuks ging doen! Het was een gezellige week.. en ik kon echt genieten van mijn gezin. Kelly en dus kraamzorg zuidwolde bedankt, ik zou jullie zeker aanraden !
Liefs Evelien Beugelink

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique,

In 2015 was Monique de kraamhulp bij onze dochter Floor. Drie jaar later fietst Monique opnieuw onze oprit op, want de bevalling van ons tweede kindje is begonnen. Meteen voelde het weer als vanouds. Je was nog niet binnen, of er was al weer dikke pret. Mijn zwager kwam samen met mijn schoonmoeder spontaan langs terwijl ik 5 cm ontsluiting had. Tussen de rugweeën door riep ik dit vrolijk door het raam naar buiten. Waarop mijn zwager toch wel bedenkelijk keek en na een gezellig gesprekje over koetjes en kalfjes weer terug naar de auto ging. Gelukkig is Monique wel wat van ons gewend en kon ze er samen met de verloskundige hartelijk om lachen. Helaas moesten we wegens te veel bloedverlies toch nog met de ambulance naar het ziekenhuis. Nog net in Hoogeveen! Met als resultaat, een kerngezond meisje, Lotte.

De volgende dag kwamen we thuis en was het huis al netjes opgeruimd. Monique heeft een goede balans tussen aandacht voor ons, de gasten en het huishouden. Ze wil alles zelf kunnen en doen... als mijn man de vaatwasser leeg ruimde, kon Monique gerust zeggen dat dat toch eigenlijk haar taak was. Alles deed zij vol passie en gedrevenheid.

Halverwege de kraamtijd merkte ik dat ik er moeite mee had dat het einde alweer in zicht kwam. Daarom probeerden we optimaal van haar aanwezigheid te genieten. Lieve Monique, wat hebben we weer een super tijd met je gehad! Niet alleen wij, maar ook Floor mist jouw vrolijke lach en gezellige praat. Wij wensen jou (en jullie team) al het goeds toe!
Liefs Joost, Rianne, Floor en Lotte

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique, bedankt voor weer een geweldige kraamweek. Met veel passie, liefde en professionaliteit. Top!! De kinderen genoten ook van je aanwezigheid. Bedankt.
Alfred, Emmy,Joep, lisan en Pim.

recensies kraamzorg zuidwolde

5 oktober zijn wij trotste mama's geworden van een prachtige zoon Finn, wij hebben 4 dagen in het ziekenhuis doorgebracht en contact gehad met Monique, dat Hilly bij ons zou komen voor kramen. Eenmaal maandagmiddag thuis gekomen was Hilly er direct en wat was dat fijn, eerst even lekker gezeten, bijgepraat met een kopje koffie, heel ontspannen. Daarna heeft ze ons alles verteld en geleerd/uitgelegd wat we nodig waren en zo konden we een fijne eerste nacht thuis doorbrengen. Elke ochtend kwam Hilly weer bij ons en was er altijd een ontspannen sfeer en werd elke dag weer nieuwe dingen geleerd wat fijn was. Onze kleine vent maakte ook elke dag stappen dankzij de hulp van Hilly, van meer drinken uit de fles naar voeding vanuit de borst, ook toen de borstvoeding even een "dip" had, zorgde Hilly ervoor dat we dit doorpakten en weer goed ging. We kregen nog 2 extra dagen ivm keizersnede en deze waren we ook goed nodig en met de hulp van Hilly zijn we nu als kersverse ouders erg vertrouwd met alles en doet onze zoon het geweldig, het is een tevreden mannetje! Ook niet te vergeten dat onze mopshond Jackson ook erg blij met de aanwezigheid van Hilly was en zij ook veel aandacht aan hem besteedde wat erg fijn en leuk was. Kortom we hebben een super kraamweek achter de rug en zouden Hilly ook zeker bij de volgende graag tijdens de kraamweek willen, het is ons super goed bevallen, een aanrader!
Liefs Manon, Alina, Finn en Jackson

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Wat een ontzettend fijne kraamweek hebben we dankzij jou gehad! Toen we 's nachts na de bevalling thuis kwamen was je er al snel om ons te helpen met opstarten en ook de volgende dag was je er weer. Erg fijn dat je de kraamweek ook bij ons hebt afgemaakt. Niks is je teveel, en zelfs buiten je werktijd om vroeg je hoe t ging en konden we je bereiken als we vragen hadden.

We kijken terug op een erg gezellige en leerzame week. Ook Emy (ze bleef je maar Mikkie noemen ;-) ) heeft het erg fijn met je gehad.

Bedankt voor je goede zorgen en de gezellige tijd!
Liefs, Barry, Marianne, Emy en Kenan (en Spicy natuurlijk)

recensies kraamzorg zuidwolde

Vandaag een hele fijne kraamperiode afgesloten met Dikkie. Wat waren wij superblij met al jouw hulp, geduld, harde werk en gezelligheid. Je hebt ons de beste start met Joas gegeven die we maar konden bedenken. Je hield alles goed in de gaten en hebt Jan Willem en later Marloes alles geleerd om zefstandig voor Joas te kunnen zorgen. Zelfs buiten je uren bij ons thuis was je altijd bereikbaar voor tips. We gaan je missen en zijn je heel dankbaar. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.
recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad, dankzij jou! Je bent erg zorgzaam, lief en duidelijk, we hebben veel van jou geleerd.

Het was erg wennen toen jij weer weg was, maar als er iets was mochten we altijd contact met je opnemen, hier hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Nogmaals bedankt voor de fijne week en wie weet tot de volgende keer ;-)
Liefs, Rick, Sharon en Noël

recensies kraamzorg zuidwolde

Toen ik opnieuw zwanger bleek te zijn was de keus, voor een kraamzorg instantie, snel gemaakt. Geen twijfel mogelijk, kraamzorg Zuidwolde moest het -weer- zijn.

Twee jaar geleden heb ik met Laurens via jullie een geweldige kraamweek gehad. En ook nu, met Colin, kijk ik terug op een fijne kraamweek met wederom Dikkie als kraamhulp. Vanaf moment één voelde het weer vertrouwd en werden de “ins en outs” van een pasgeborene, die in twee jaar tijd toch wel wat waren weggezakt, met een knipoog weer opgefrist.

En wat was je leuk met Laurens! Ook hij kreeg alle aandacht als grote broer. Helpen met de verzorging, wat zelfs diploma waardig was! Samen fietsen, met de watertafel of in de zandbak spelen. De speeltuin of het bos, niets was te gek en Laurens die Genoot met een grote G! Na de kraamweek heeft hij dan ook nog meerdere dagen, ‘s morgens door de brievenbus gekeken, met telkens de vraag…”Waar is Oma/Dikkie nou?

Kortom, door jouw nuchtere aanpak, praktische insteek, je doortastendheid of even een “alles omvattende blik” en zeker niet te vergeten humor oftewel het totale pakket Dikkie, kijk ik, óók ditmaal, terug op een geweldige kraamweek met zijn drieën!!

Dikkie, nogmaals dank voor alle goede zorgen!!
Veel liefs, Bianca, Laurens en Colin

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Wat waren wij ontzettend blij dat je weer bij ons kon komen kramen na de geboorte van onze zoon Jip. Ondanks dat het ons tweede kindje is, lijk je toch veel weer opnieuw te moeten leren. Je deskundigheid & geduld hierbij was zo fijn. Ook het vertrouwen dat je hebt gegeven deed ons goed, bedankt hiervoor!

Daarnaast de flexibiliteit in combinatie met de door jou op maat gegeven kraamzorg hebben we erg gewaardeerd. Niets was je teveel!

We vonden het erg spannend hoe Bo zou reageren op alle veranderingen die plots in haar leventje waren gekomen. Dit ging gelukkig zo boven verwachting goed, mede doordat jij haar overal bij betrok.

Zij gaat je heel erg missen... en wij ook!
Veel liefs, Marco, Myranda, Bo & Jip

recensies kraamzorg zuidwolde

Na twee ziekenhuisdagen met veel kolven en bijvoeding kwamen we thuis met het idee dat zelf voeden wel eens lastig zou kunnen worden. Monique had echter maar een minuut of 10 nodig om onze dochter uit mijn borst te leren drinken - en ze heeft sindsdien geen flesje meer gehad. Monique heeft ons veel geleerd en voorgedaan, zoals het knopen met een draagdoek. Onze wasbare luiers, waar ik zelf nog een beetje onzeker over was, gebruikte ze meteen als vanzelfsprekend. Met dank aan haar wastips worden de luiers bovendien nog steeds goed schoon.

Monique heeft voor ons veel meer betekend dan wat een kraamhulp 'hoort te doen'. Ze gaf vertrouwen, wees de weg naar goede informatie en voelde goed aan wat bij ons zou kunnen passen. Zelfs voor opvang had ze tips :)

Kortom: wij zijn heel erg blij dat we hebben gekozen voor kraamzorg Zuidwolde en weten Monique en Dikkie te vinden mochten we in de toekomst nog eens kraamzorg nodig hebben.
Lieve groet, Corina Geerds

recensies kraamzorg zuidwolde

Wat een ontzettend fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij Monique! Bij thuiskomt was zij er binnen een paar minuten, voordat ik het wist was onze ziekenhuistas opgeruimd en leeg en stond de wasmachine aan en lag ik op bed met een kop thee en beschuit, ik moest nergens aan denken, de rust en het vertrouwen die door Monique werd gecreëerd was zo'n fijn gevoel.

Ook de rest van de week hebben we als zeer prettig ervaren, haar geduld, haar kenns en deskundigheid en alle uitleg die ze ons gegeven heeft, hierdoor wisten wij dat het ook samen met ons drieën ging lukken. En hadden we toch nog vragen, we mogen haar áltijd bellen of appen. Kraamzorg Zuidwolde raden wij iedereen aan!!!

Nogmaals ontzettend bedankt!
Lieve groet, Tim, Lisette & Mare

recensies kraamzorg zuidwolde

We hebben een pittige kraamweek gehad, maar wat hebben we het enorm getroffen met Dikkie als kraamhulp. Ze heeft ons in alle opzichten erg goed bijgestaan. Ze was er écht voor ons alle vier, tijdens die 10 dagen (24 uur per dag bereikbaar!) en zo betrokken als ze is zelfs daarna nog. Wat een liefde voor je vak en persoonlijke betrokkenheid heb je dan. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen!

Nogmaals ontzettend bedankt!
Groetjes, Martijn, Karin, Stan & Cas

recensies kraamzorg zuidwolde

Onze kraamweek is voorbij gevlogen. Wat hebben we genoten. De heerlijke veilige bel waar we in zaten is weer door geprikt. We staan er weer alleen voor. Niet dat ons dat niet gaat lukken maar met Hillie was het gewoon erg gezellig. Wat een leuke klik hadden we met Hillie. Lekker direct, goede humor en wat een aanpakker. De borstvoedingsachtbaan hebben we ook weer doorstaan. Het was weer een hele uitdaging maar Hillie stelde ons altijd gerust. Onze dochter Floor had deze week er weer een nieuwe oma/mama/zuster bij, of welke titel Floor haar ook gaf. Ook Floor genoot enorm van haar aanwezigheid. Hillie we willen je enorm bedanken voor deze heerlijke kraamweek. Bedankt dat we je hebben mogen leren kennen. Je bent een topvrouw.
Groetjes René Melissa Floor & Owen!

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique , wat hebben wij dankzij jou enorme kunnen genieten van onzen kraamweek en kind(eren). Wij willen jou bedanken voor je liefdevolle omgang met onze jongens en voor alle nuttige tips en tricks omtrent de verzorging van Mik. ‘’ Waar een kleine vrouw groots in kan zijn’’ Meelevend, onvoorwaarlijk optimistisch, nauw betrokken. We gaan je gezelligheid missen.
Tom en Ilse Sam, Sef en Mik

recensies kraamzorg zuidwolde

Mijn kraamtijd was in 1 woord geweldig. Eindelijk is mijn wens uitgekomen en kon ik thuis bevallen. In alle rust en met mijn man, verloskundige en kraamhulp Monique aan mijn zijde is onze dochter geboren. Heel mooi, gehurkt naast bed heb ik haar geboren zien worden. Geen gestress, maar in alle rust. Een aantal uurtjes na de bevalling werd de zorg overgedragen aan kraamhulp Hilly. We hadden van tevoren geen kennis gemaakt, omdat zij een van de vaste oproepkrachten is, maar het klikte meteen. In alle rust en met goed overleg, met de broodnodige aandacht voor de oudere broer en zus en zonder overdreven bezorgdheid toen de borstvoeding niet zo snel op gang kwam en onze dochter wat teveel afviel, maar wel alert bleef, hebben we een geweldige kraamtijd gehad. Kortom alles is geboden wat we graag wilden en als het niet ons laatste wondertje zou zijn zouden we zeker weer gebruik willen maken van de diensten van kraamhulp zuidwolde.
Groeten Bea van de Belt

recensies kraamzorg zuidwolde

Na een hele fijne kraamweek met Dikkie na de geboorte van onze 2e zoon Tim was de keuze voor kraamzorg Zuidwolde tijdens deze zwangerschap snel gemaakt.

Tijdens deze zwangerschap vond ik het erg leuk dat er 5 cursusavonden werden verzorgd door jullie met verschillende thema's. Erg interessant maar ook erg gezellig met de andere aanstaande moeders.

Toen bekend werd dat ik zou worden ingeleid heb ik Dikkie een app gestuurd zodat zij hiervan op de hoogte zou zijn in verband met hun planning.

Dikkie was de dag dat wij thuiskwamen na de geboorte van onze 3e zoon Daan (5-3-2018) haar laatste dag aan het kramen in een ander gezin. Het was heel fijn dat Monique de opstart bij ons thuis kwam doen, daarna zou Dikkie het verder overnemen, samen met Kelly (een leuke dame die haar stageuren moet maken om opnieuw in de kraamzorg aan de slag te kunnen). Uiteraard in overleg met mij en Monique.

Ik had dus de luxe van twee kraamverzorgers. :)

In de kraamweek werd overal voor gezorgd! De zorg voor mij en Daan, maar ook de aandacht voor onze andere kids Bas en Tim, het huishouden, de kraamvisite. Echt voor alles!

Het was een erg fijne en gezellige kraamweek waar ik het goed van genomen heb! De rust, de zorg, het vertrouwen. Ik heb alles lekker uit handen kunnen geven, erg fijn.

Na de kraamtijd stond Dikkie ook voor me klaar, via de app kon ik haar alles vragen. Ze kwam zelfs nog even langs om Daan te wegen en extra tips voor de borstvoeding te geven.

Ik zou iedereen Dikkie, Monique (en Kelly) willen aanraden!

Heel erg bedankt voor deze geweldige kraamweek. Wij hebben ervan genoten!
Liefs, Erik, Hilde, Bas, Tim & Daan

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 27/02/2018 is onze 2e zoon Jaxx geboren. Aangezien wij een slechte ervaring hadden gehad bij een andere kraamzorgorganisatie, werd ons Kraamzorg Zuidwolde aangeraden door onze verloskundigenpraktijk Petit. Wij zijn superblij met deze gemaakte keuze! Een betere Kraamhulp had ik niet kunnen wensen! Lief en zorgzaam,op elke vraag duidelijk antwoord. Ook werd onze oudste zoon overal bij betrokken! Dikkie heeft me goed geholpen tydens de bevalling en zorgde ervoor dat ik voldoende rust nam! Wij kijken als gezin terug op een superfijne kraamtyd! En ook wetende dat je altyd met vragen terecht kunt na de kraamtyd geeft een fijn gevoel. Wij raden kraamzorg Zuidwolde aan iedereen aan.
Groetjes Fam Parera Hoogeveen

recensies kraamzorg zuidwolde

Toen ik Dikkie zag kramen bij me schoonzus dacht ik meteen, die wil ik ook! Zo rustig en ervaren. Maar bovenal ook iemand waarmee je overal over kunt praten en die zich zo makkelijk kan aanpassen. Wat ook zeker nodig was in mijn kraamweek.

Want het was een totale verrrassing dat ik al op 9 cm ontsluiting zat en ik niet meer naar het ziekenhuis kon om te gaan bevallen. Met spoed is Dikkie gebeld door de verloskundige en gelukkig was ze er binnnen een mum van tijd. Want na anderhalf uur lag mijn dochter al op me borst. En wij moesten in me kraamweek nog verhuizen. Waarbij Dikkie ons ook super heeft geholpen. Zelfs tassen heeft mee genomen voor het inpakken. En me keukenkastjes zo ingericht dat ik er later geen werk meer aan had. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor alles wat ze voor ons heeft gedaan. Ze is zo’n enorme topper!
Liefs Nico, Elise & Julia

recensies kraamzorg zuidwolde

In onze kraamweek zijn we eigenlijk super goed uit gerust. Na een bevalling van bijna 24 uur en een halve dag wachten in het ziekenhuis dat we naar huis mochten ben je wel moe. Nadat we Monique een appje hadden gestuurd was ze zelfs nog eerder dan ons bij het huis. Een warm welkom. We hebben veel geleerd van Monique en konden haar zelfs ‘s avonds even een berichtje sturen als we een vraag hadden. Elke ochtend een ontbijt op bed was wel iets waar ik aan kon wennen. Voor de kleine werd ook super goed gezorgd en alles wat Monique deed werd goed uitgelegd aan ons zodat we het zelf ook konden doen. Aan het einde kregen we ook nog een foto van ons drieën wat wij heel lief vonden. Ik zou Kraamzorg Zuidwolde aan iedereen aanraden. Doordat het bedrijf zo klein is zijn ze heel betrokken bij alles wat ze doen en wat er gebeurd. Als er ooit een tweede komt weet ik wel weer wie ik als kraamzorg wil hebben. :)
Liefs Patrick & Annet en een dikke kus van Milo.

recensies kraamzorg zuidwolde

7 januari is onze dochter Liza geboren.

Tijdens de bijeenkomsten die Dikkie en Monique verzorgen kon ik al kennis maken met Dikkie en Monique. Dit voelde al snel vertrouwd. De bijeenkomsten waren, ondanks dat ik zwanger was van mijn tweede dochter, erg leerzaam en bovendien leuk om andere zwangere dames te ontmoeten.

Tijdens de zwangerschap had ik de wens om thuis te gaan bevallen. Op zondagmorgen heb ik contact met de verloskundige opgenomen, want de weeën waren begonnen! Gelukkig! De weeën namen snel toe en rond 10.30 uur stond Dikkie bij ons voor de deur. Mijn man en ik keken elkaar aan “is ze er nu al?” De verloskundige had Dikkie al gebeld. Achteraf was ik zo blij dat Dikkie er al was. De spulletjes voor de bevalling werden verder klaar gezet, Dikkie maakte nog wat te eten en pakte de stofzuiger omdat ik mij irriteerde aan wat rommel op de grond 😊

Ook werd er al even kennis gemaakt met onze andere dochter Fleur, die was gelijk dol op Dikkie. Tijdens de weeën kwam Dikkie regelmatig even kijken hoe het met me ging en kreeg ik een blik van “je doet het goed”.

De bevalling vorderde snel en om 14.26 werd onze dochter Liza geboren. Ik was heel blij dat verloskundige Lianne (van Petit) en Dikkie hierbij aanwezig waren. Weinig betutteling, maar aanwezig op de momenten dat ik ze nodig had. Precies hoe mijn wens was.

Tijdens de kraamweek zorgde Dikkie dat het huishouden bleef draaien. Het was netjes in huis en elke dag stond het eten al klaar voor ons, op zaterdag een heerlijk uitgebreid ontbijt. De visite was allemaal erg positief en werden ook goed verzorgd.

Dikkie stuurde mij regelmatig naar bed toe, maakte heerlijke fruithapjes en had altijd tijd voor mijn vragen. Ik ben deze week echt tot rust gekomen.

Onze dochter Fleur werd overal bij betrokken. Zij mocht helpen met de fruithapjes, haar zusje in bad doen en aan het eind van de week was ze helemaal trots op haar diploma die ze van Dikkie kreeg. Zelfs toen Dikkie niet meer bij ons kwam vroeg Fleur regelmatig of ze nog weer terug kwam.

Dikkie is erg betrokken, ’s avonds moest er vaak nog even een appje naar Dikkie gestuurd worden omdat we het zelf ook even niet meer wisten. Dankzij haar geduld en kundigheid kreeg ik de borstvoeding goed op gang.

Ik kan kraamzorg Zuidwolde aan iedereen aanraden! Ik heb echt een heerlijke kraamweek gehad dankzij Dikkie!
Mark, Jennifer, Fleur en Liza Timmer

recensies kraamzorg zuidwolde

19 januari is onze dochter Jolien geboren. Na een dag mochten we het ziekenhuis verlaten.

Toen we thuiskwamen, was Dikkie al snel ter plaatse. Het voelde meteen goed en vertrouwd. Heerlijk, iemand die alles van je overneemt.

Ik ging al snel mijn bed in en Dikkie regelde het hele huishouden. Ze wist zonder te vragen alles te vinden en zorgde supergoed voor ons. Maar niet alleen voor ons, ook voor het kraambezoek. Erg fijn!

Onze oudste dochter was meteen op haar gemak bij Dikkie en mocht haar helpen.

Dikkie was erg lief en nam de tijd voor haar, waardoor ook zij een fijne eerste week met haar zusje heeft gehad.

De kraamweek is voorbij gevlogen, we hebben er enorm van genoten.

Vol vertrouwen kon ik alles overlaten aan jouw goede zorgen. Ook hebben we gezellige momenten gehad, lekker kletsen over van alles en nog wat.

Tussendoor het ik veel tips en adviezen gehad, al was het ons tweede kindje, er valt altijd weer wat te leren.

Elke dag ging je naar huis en zei je dat we altijd contact op mochten nemen als we vragen hadden. Wat een betrokkenheid!

Aan het eind van de week was ik weer goed opgeknapt en uitgerust dankzij jouw harde werken en heerlijke fruithapjes.

Met alle tips en adviezen komt het helemaal goed met onze Jolien!

Nogmaals, heel hartelijk dank voor al je goede zorgen.

Ik zou jullie bij iedereen aanraden! Echte toppers!!!
Groetjes van Dirk, Rianne, Lieke en Jolien

recensies kraamzorg zuidwolde

Eind 2015 stapte Hilly voor het eerst bij ons binnen na de geboorte van onze eerste zoon Viggo.

Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd met Hilly. Tijdens de intake hadden we aangegeven graag een nuchtere, lieve, maar ook doortastende kraamverzorgster te willen. Dit is Hilly zeker! Ze weet zo goed de situatie aan te voelen, haar plek in te nemen, te helpen zonder dat het bemoeien is en ondertussen ook nog ons als ouders te stimuleren en een goed en zelfverzekerd gevoel te geven. Hilly was voor ons een kraamverzorgster zoals we hoopten dat ze bestonden!

Toen wij ons tweede zoontje verwachten hoopten we dan ook van harte dat Hilly weer een week bij ons kon komen kramen. Eind juni 2017 beviel ik van Sverre en na een paar dagen in het ziekenhuis belde Hilly weer aan. Mijn vriend deed de deur open met de tekst; Zo nu zijn we weer compleet!' Ik denk dat dat alles zegt.
Maaike

recensies kraamzorg zuidwolde

We kozen voor kraamzorg Zuidwolde door goede verhalen en kraamzorg uit de buurt leek ons erg prettig ivm eerdere vlotte bevalling. Dit was maar goed ook, want ook dit was een vlotte bevalling en was Monique er op tijd bij. Het voelde gelijk erg vertrouwd!

We kenden Monique en Dikkie van de zwangerschapsavonden die leerzaam waren maar ook leuk om andere aanstaande moeders te ontmoeten!

Ook al was het voor ons niet de eerste, we hebben alsnog weer veel van je geleerd Monique! maar deze keer ook erg genoten van het “nietsdoen”! Het was heerlijk hoeveel jij uit handen nam en de boel onder controle had;) waar ik het in de chaos met een zieke eigenwijze peuter wel even kwijt was:)

Je bent doortastend en alert, je schakelt hulp in waarnodig! Maar we vonden het daarnaast ook erg gezellig! Lenn heeft er van genoten je overal bij te mogen helpen! De tijd die je hiervoor nam, en het geduld hierbij; super! Hij vraagt nog geregeld, komt Monique nog een keer weer voor ons zorgen :)

Ook na de kraamweek even een berichtje, een vraag hoe het gaat, we kijken terug op een hele fijne kraamtijd! Super bedankt hiervoor!
Liefs Nico, Sanne, Lenn, Elin en Tijn

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique

Toen je vroeg of wij een stukje wouden schrijven hoefden we niet lang na te denken. Na alles wat je voor ons gedaan het is dit het minste wat we voor jou kunnen doen. En terwijl ik dit schrijf heb ik onze zoon, nu 11 dagen oud op mijn arm liggen.

Via via hoorden we over kraamzorg Zuidwolde. Het kleinschalige, het persoonlijke en de manier van denken sprak ons meteen aan toen we op jullie site keken. Meteen gebeld en toevallig kreeg ik jou aan de telefoon. Je klonk zo enthousiast dat ik er vrolijk van werd.

En dan komt het moment dat je tegen familie en vrienden gaat zeggen dat je de kraamhulp al geregeld hebt. Op zo’n bijzonder moment in je leven ‘een vreemde’ in je huis. Hoe zal dat zijn? We hoorden toen zo veel negatieve verhalen dat we er een beetje tegenop begonnen te zien.

Jullie vertelden ons dat jullie ook 5 bijeenkomsten organiseerden met gastsprekers. Zo konden wij informatie krijgen over verschillende onderwerpen, jullie beter leren kennen en contact krijgen met andere aankomende moeders. Ik ben met veel plezier naar deze bijeenkomsten gegaan. En kan oprecht zeggen dat ik ze leerzaam en heel waardevol vind.

De aanloop naar de bevalling, het intake gesprek met jullie beiden, af en toe een appje. Zo fijn.

En toen de bevalling. Eén ding weet ik nu zeker. Wat je ook hoort, welk verhaal je ook leest op het internet of in een tijdschrift geen bevalling is het zelfde!

Maar mijn bevalling, mijn eerste bevalling. Je was er bij. Als ik nu mijn ogen dicht doe en er aan terug denk dan zie ik je zo weer zitten. Elke wee, je was er. Je was er voor mij. Ik pufte met je mee en de pijn zakte weer weg. Een nieuwe wee diende zich aan, de pijn werd heviger. Je keek naar mij en ik naar jou, ik pufte met je mee en de pijn zakte weer weg.

Het laatste stukje van de bevalling heb je helaas niet meegemaakt. De ambulance stond voor de deur om mij naar Zwolle te bergen . De volgende dag toen we naar huis mochten met onze gezonde zoon beseften we dat we alles de dag ervoor zo hadden achter gelaten.

Groot was de opluchting toen we thuis kwamen en zagen dat jij alles aan kant had gemaakt. Het bed had verschoont, een wasje had gedraaid. Echt zo fijn. We waren nog geen 5 minuten thuis en je stond al weer voor ons klaar. Klaar om ons als kers verse ouders alles te leren over de verzorging van onze zoon.

Toen mijn herstel langer bleek te duren dan gebruikelijk was jij het die doortastend handelde. Alles op alles zette voor mijn ontlasting (inclusief klysma :P ) en er voor zorgde dat ik ter observatie naar het ziekenhuis kon. Fijn dat je Martijn alle kneepjes van het vaderschap had bij gebracht zodat hij daar de verzorging op zich kon nemen.

Ook de 2 de thuiskomst stond je meteen weer voor ons klaar. Ik knapte weer op en nu was het mijn beurt om alles te leren. Je uren zaten er bijna op maar door extra geïndiceerde uren kon je iets langer blijven. Dit betekende dan dat je laatste werkdag bij ons op eerste kerstdag viel.

Je laatste uurtje bij ons, de laatste paar minuten. Een bedankje, een knuffel en een groet. We zwaaiden, je reed de straat uit en wat was ik ineens verdrietig. Nu stonden we er alleen voor. Zo veel verantwoording voor een klein mini mensje waar we zoveel van houden. Kunnen wij dit echt alleen? Op dat moment maakte het me bang.

Maar wat voelt het fijn om te weten dat als er echt iets is we altijd een beroep op jou mochten doen.

Lieve Monique,
zo’n bijzondere tijd van het jaar en zo’n bijzonder moment in ons leven. Jij was er bij en je was er voor ons. We zijn je daar zo dankbaar voor!
Veel liefs Martijn Meijer en Karin Nijenhuis

recensies kraamzorg zuidwolde

Na de geboorte van onze tweede zoon Maurits hebben we aan Monique een perfecte kraamhulp gehad! Laagdrempelig, betrokken, deskundig, flexibel; en een harde werker die de boel bij ons thuis zo onder controle had! Onze oudste zoon Daniël kan je ook aanbevelen, hij vraagt nog steeds wanneer je weer komt. Monique, bedankt! Ook voor je hulp en tips na de kraamperiode.
Groetjes, Dirk, Ianthe, Daniël en Maurits

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 16 november zijn wij trotse ouders geworden van onze tweede zoon Senn. Vanaf het moment dat wij ons hadden ingeschreven bij kraamzorg Zuidwolde hield Dikkie regelmatig contact met ons. Dit was erg fijn.. Onze kleine man had het nog erg naar zijn zin in de buik en liet dan ook op zich wachten tot een zwangerschapsduur van 41 weken en 4 dagen. In de laatste 2 weken voor de geboorte hielden we na elke controle bij de gynaecoloog contact, zodat Dikkie wist hoe het ging. Uiteindelijk werd ik ingeleid en kregen we zelfs die morgen nog een berichtje om ons succes te wensen. Na een poging te hebben gedaan natuurlijk te bevallen, werd het uiteindelijk toch een keizersnede. Nadat we 2 dagen in het ziekenhuis hadden gelegen mochten we zaterdag middag lekker naar huis. Dikkie kwam meteen na thuis komst bij ons. Ze heeft ons heel erg goed op weg geholpen deze namiddag en bleef totdat alles op orde was. Dikkie heeft ons in de kraam periode prima ondersteund en zelfs weer wat nieuwe dingen geleerd. s'morgens lekker een ontbijtje op bed voor het hele gezin, dat is iets wat we zeker zullen missen. Onze oudste zoon betrok ze overal bij, hij heeft zelfs nog een diploma gekregen toen ze na een paar dagen nog even langs kwam om te kijken hoe het met ons ging. Dikkie is enthousiast, een aanpakker en een luisterend oor, we hebben een hele fijne tijd gehad.

Bedankt voor alles.
Groetjes Patrick, Ilse, Quinn en Senn

recensies kraamzorg zuidwolde

In augustus zijn wij de ouders van onze prachtige zoon Beau geworden. Helaas mochten wij na de geboorte niet direct naar huis maar moesten wij een aantal dagen in het ziekenhuis blijven. Tijdens ons verblijf in het ziekenhuis hebben we veel contact met Monique gehad via de app. Erg fijn en laagdrempelig! Gelukkig mochten we na 6 dagen allemaal gezond en wel naar huis. En daar begon onze spoedcursus van Monique. Door een langer verblijf in het ziekenhuis kregen wij minder kraamzorg maar Monique heeft het fantastisch gedaan! Monique heeft ons alles verteld wat we moesten weten en ons goed voorbereid op wat we na de kraamweek kunnen verwachten. Zelfs na de kraamweek is ze nog een keer langs geweest om nog even te helpen met de borstvoeding. Een echte topper!! Daarnaast kan ik iedereen de zwangerschapscursus gegeven door Dikkie en Monique aanraden. Naast dat de cursusavonden erg gezellig waren hebben wij er ook veel geleerd. Veel informatie die we kregen tijdens de kraamweek is ook voorbij gekomen tijdens de cursus. Hierdoor is niet alles meer nieuw en blijft het beter hangen.

Kortom het was perfect!!! Dankjewel Monique en Dikkie!!!!!
Groet, Bart, Cynthia en Beau

recensies kraamzorg zuidwolde

Vanaf het begin van mijn zwangerschap wist ik dat ik graag in mijn eigen huis wilde bevallen. Waarom vragen veel vrouwen zich waarschijnlijk af. Nou, mijn man en ik zijn erg gesteld op onze privacy. Ik kon mij dan ook niet voorstellen dat ik in het ziekenhuis moest bevallen met artsen die ik niet ken aan mijn bed. Tijdens mijn negen maanden zwangerschap leerde ik de verloskundige(n) kennen die mijn zwangerschap begeleiden en dit wilde ik dan ook graag met de kraamverzorgster.

Doordat Kraamzorg Zuidwolde naast de kraamzorg ook een aantal cursusavonden aan biedt, leer je zowel Monique als Dikkie kennen. En zij jou natuurlijk ook. De cursussen waren erg informatief, een aanrader voor iedere moeder! Nog een mooie bijkomstigheid is dat je andere zwangere dames leert kennen die dezelfde vragen hebben als jij. Ik heb dagelijks nog veel aan deze zwangerschapsgroep. Maar wat ik het fijnste vond, dat ik wist dat één van deze twee liefdevolle kraamverzorgster bij mijn bevalling zou zijn.

Toen het moment daar was, stond daar Dikkie voor de deur. En nogmaals wil ik zeggen ontzettend BEDANKT voor je geweldige hulp tijdens de bevalling!!! Els (verloskundige) en jij waren een geweldig team tijdens de bevalling en hebben mij rustig weten te houden. Je bent bij het intiemste moment geweest, de geboorte van onze prachtige dochter.

Omdat Dikkie, net oma, aan het kramen was bij haar prachtige kleindochter en Monique bij één van de dames uit de zwangerschapsgroep. Kregen wij Aafke als kraamverzorgster voor de overige dagen (Aafke staat stand-by als Monique en Dikkie het erg druk hebben) En wat een lieve vrouw is Aafke. Ze legde alles goed uit en deed de dingen voor zodat wij het daarna zelf konden doen. Bedankt Aafke voor je goede zorgen en je pogingen om de borstvoeding op gang te brengen!

Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze voor de kraamzorg! Mocht er ooit een tweede kindje op komst zijn, dan gaan wij zeker weer voor de zorg van Monique, Dikkie en Aafke!
Liefs Martijn, Karlijn en Odette

recensies kraamzorg zuidwolde

25 september zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Ilse. En wat is er mooier dan dat je eigen moeder/schoonmoeder kan komen kramen! Deze mogelijkheid hadden we en we hebben er geen moment spijt van gehad!

Tijdens de kraamweek werden we lekker in de watten gelegd,niks was teveel. Een heerlijk ontspannen week! Met heerlijke fruithapjes en shakes. We hebben veel geleerd en hebben goede begeleiding gehad bij o.a. de borstvoeding.

Als voorbereiding op het ouderschap was de zwangerschapsgroep een hele goede voorbereiding. En ook nu na de zwangerschap is het contact wat we hebben overgehouden met de dames van de zwangerschapsgroep erg waardevol!

Inmiddels ben je als oma altijd bereikbaar voor adviezen en tips. Dit is erg fijn!

We hopen dat je nog veel gezinnen net zo tevreden mag maken als dat wij dat zijn. Maar dat komt vast goed.

Lieve mama/Dikkie nogmaals heel erg bedankt!
Liefs, Rick, Susan en Ilse

recensies kraamzorg zuidwolde

Door veel goede ervaringen van familie en vrienden wisten wij al vroeg in de zwangerschap wie wij als kraamzorg wouden. Door aan de zwangerschapsgroep deel te nemen werd dit met een heel goed gevoel bevestigd. Aangezien Dikkie en Monique ook steeds aanwezig waren.

Zodra Roan geboren was heeft Raymon gebeld en nam Monique op, we bleven 1 nachtje in het ziekenhuis en er werd afgesproken dat zodra wij naar huis mochten we Monique moesten bellen dan kwam zij ook naar ons huis.

Binnen een half uur nadat wij thuis waren stond Monique al op de stoep met enorm veel enthousiasme. De week is om gevlogen!! De natuurlijke wijze hoe Monique aanwezig was in ons huishouden gaf helemaal geen ongemakkelijk gevoel, waar ik nog wel een beetje bang voor was. Ik vond het best lastig om het werk uit handen te geven.. (h) Eerlijke gesprekken boordevol informatie en tips maar ook de zin: je hoeft het ook niet leuk te vinden deed me goed. Die eerlijke benadering deed me goed en gaf vertrouwen.

Na de laatste dag kraamzorg kreeg ik veel appjes; Je eerste dag alleen zie je het zitten? Toen ik die vraag kon beantwoorden met: Tuurlijk is het jammer dat ze weg is, ik ben mijn vraagbaken kwijt. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen! Ik denk dat als je op die manier kunt terug kijken op de kraamperiode al het lof richting Monique gestuurd mag worden.

Nogmaals super bedankt en wie weet weten wij jullie ooit nog eens te vinden!!
Liefs Raymon, Sanne en een dikke knuffel van Roan

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij hebben net een heerlijke ontspannen kraamweek erop zitten samen met Dikkie. Na twee hele hectische dagen in het ziekenhuis was het heerlijk thuiskomen! Ondanks dat het onze tweede zoon is heeft Dikkie ons nog veel bijgeleerd. De borstvoeding vond ik erg belangrijk en hiermee heeft ze ons super opgang geholpen! Waar we ontzettend blij mee zijn.

Ook voor onze andere zoon Jorne was het de normaalste zaak dat Dikkie in ons huis rondliep, ook voor hem voelde het heel vertrouwd. Wat heel bijzonder is, is dat het allemaal zo laagdrempelig is. Je mag zelfs even een appje doen als je ergens mee zit of iets niet weet en ook na de kraamweek staan ze voor je klaar! En dan niet te vergeten de overheerlijke fruitshakes die ze maakt, geweldig:-) We misten echt haar gezelligheid om ons heen toen de kraamweek weer voorbij was!

Dikkie we willen je onwijs bedanken voor de heerlijke ontspannen kraamweek!!
Groetjes Jaap, Lienke, Jorne en Thijmen

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij zouden 27 september 2017 onze tweede kindje krijgen. Via een vriendin hoorde wij van kraamzorg Zuidwolde. Gelijk aangemeld en 2 dagen later kregen wij al een e-mail als ze ons mochten bellen.

De intake is gedaan door Dikkie en Monique. De intake was erg gezellig en ontspannen. De oude fotoboeken van mijn man op de tafel en het bleek dat Dikkie 31 jaar geleden hem in bad heeft gedaan.

3 weken voor de bevalling zou ik ingeleid worden omdat de zwangerschap niet zo goed meer verliep. Monique had mij voortijd al keer gebeld omdat ze via een kennis hoorde dat mijn zwangerschap niet zo goed meer verliep. Ze gaf aan als ik meer wist haar wou inlichten omdat ze dan rekening konden houden met hun eigen planning.

Onze dochter is 6 september geboren in het ziekenhuis met een gewicht van 2220gram. Hilliene dronk zo goed dat ze 7september al naar huis mocht. Monique kwam die dag en hielp en legde ons de dingen uit op een rustige manier. Onze oudste dochter is de hele kraam periode ziek geweest. Maar Monique had alle geduld met haar en maakte tijd om met haar te spellen. Omdat Hilliene erg klein was. Merkte ik aan mij zelf dat ik soms erg onzeker was. Maar door Monique haar positieve reacties en deskundigheid was die onzekerheid zo weg.

Mijn man en ik en de kinderen zijn erg blij met Monique de oudste vraagt nog steeds of Monique nog een keer komt om met de paarden te spelen. Na de kraamperiode kon ik Monique nog steeds appen met vragen en mocht ik de kolf blijven gebruiken tot dat zij hem weer nodig waren.

Bedankt Monique voor de fijne tijd!
Groeten, Stefan en Willemieke
Kus van Gélize en een kusje van Hilliene Booij

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 1 september was het dan zover. Onze tweede zoon Kai werd geboren. Tijdens de bevalling werd Dikkie gebeld door de verloskundige. Ik vond het prettig dat Dikkie bij de bevalling was, omdat ze dan wist hoe de bevalling gegaan was.

Je merkt aan Dikkie dat zij van haar passie haar werk heeft gemaakt. Ze is heel prettig in de omgang, zorgzaam en deskundig. Ze is een rustige vrouw en dat vonden wij zeer prettig.

Onze oudste zoon was blij dat Dikkie smorgens weer kwam, dan ging hij snel verstoppen onder de dekens en zij ging hem zoeken. Dikke pret. Ze ging soms met hem naar de kinderboerderij en nam zelf oud brood mee van huis. Ze betrok hem ook met het verzorgen van Kai. Op de laatste dag kreeg hij minikraamdiploma (waar hij erg trots op is) en een cadeautje!

Aan vitamines geen gebrek, Dikkie maakte lekkere fruitsalades of smoothies.

Ook na de kraamweek kon ik haar nog appen en kwam ze hulpstukken brengen voor de kolf. Super!

Wij vonden het fijn dat we Dikkie en Monique beiden hebben gesproken tijdens de intake.

Kortom, we hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Dikkie! Nogmaals bedankt daarvoor.
Lieve groetjes, Tom, Mirna, Wes en Kai

recensies kraamzorg zuidwolde

In 2015 hebben wij Monique en Dikkie leren kennen tijdens de zwangerschap van ons 2e kindje. Monique heeft destijds in augustus de kraamweek van onze zoon verzorgd; volop genieten.

Toen wij een jaar later in verwachten raakten van ons 3e kindje was de keuze dan ook snel gemaakt om Kraamzorg Zuidwolde weer te vragen. Na lang wachten werd afgelopen mei Luuk geboren en Monique heeft opnieuw bij ons ‘gekraamd’.

We hebben weer 8 dagen mogen genieten van haar aanwezigheid en hoefden ons nergens druk om te maken; echt zorg op maat. Onze oudste dochter kon elke ochtend niet wachten tot Monique er weer was zodat ze haar weer met allerlei dingen mocht helpen. Gezellig samen broodjes eten, zorgen voor mama en natuurlijk voor Luuk! Tussen de middag als mama en de twee broertjes sliepen gezellig samen kleien. Aan het eind van de week had Monique een heus mini-kraamhulp diploma voor haar. Zo leuk. Naast het verzorgen van onze kinderen en het huishouden heb ik de nodige begeleiding bij de borstvoeding gehad. Vragen over alle onderwerpen konden gesteld worden en veel fijne adviezen gekregen. Vele uurtjes gezellig gekletst.

Lieve Monique, we willen je nogmaals bedanken voor deze bijzondere week!
Liefs Jan, Lotte, Marit, Kas en Luuk

recensies kraamzorg zuidwolde

Na alle goede verhalen over Kraamzorg Zuidwolde besloot ik tijdens mijn derde zwangerschap om ook voor hun te kiezen. Dikkie was onze kraamverzorgster toen mijn broertje 30 jaar geleden werd geboren en het leek mij erg leuk als ze nu bij ons zou komen. Na een leuk intake gesprek met Monique en Dikkie had ik meteen een goed gevoel bij allebei.

Toen het zover was belde mijn man Monique en na haar kordate reactie: ' Ok dan kom er nu aan' wist hij al dat het goed zou komen met haar als Kraamverzorgster. Beide hadden we vanaf het begin een goed gevoel bij haar. Als Martin terug kijkt op de bevalling dan heeft hij het zelfs over gezellig. Na de geboorte van Lauren viel me meteen de positieve instelling van Monique op. Bij mijn zoon en andere dochter was het in begin erg lastig met het aanleggen aan de borst. Monique wist zeker dat het nu helemaal goed ging komen. Ze kreeg gelijk, want binnen een uur dronk ze al uit de borst.

Ik kijk terug op een hele fijne kraamweek door de goede zorgen van Monique. Ze is altijd vrolijk en gezellig. Geeft goede adviezen en beurt je op als het nodig is. Op de derde dag had ik erg last van stuwing en het aanleggen ging erg lastig. Nadat zij weg was lukte het niet en ze had al gezegd dat ik moest bellen als het niet lukte. Ze stond binnen 20 minuten op de stoep. Met haar hulp was het zo gelukt. Dat is het grote voordeel van Kraamzorg Zuidwolde. Ze wonen in de buurt en zijn ook na de kraamtijd altijd te benaderen voor vragen. Ook was het hele huis netjes aan kant toen ze er was.

Zeker een aanrader! Monique bedankt voor de goede zorgen!
Groetjes Mieke

recensies kraamzorg zuidwolde

Half juli zijn wij de trotse ouders geworden van een mooie zoon Jesse! Het liep allemaal iets anders dan gepland, toch ziekenhuis en waarschijnlijk een paar dagen blijven. Daardoor hadden wij Monique nog niet ingelicht, het kon immers nog wel een aantal dagen duren voordat we thuis zouden komen. Toen Jesse zaterdags in de namiddag geboren was, en alle gegevens door de verloskundige waren ingevoerd kwam zij toch met een leuk bericht, we mochten naar huis mits de kraamzorg vanavond nog kon komen! Monique gebeld (die gezellig op een feestje was 😉 ) en gevraagd of dit kon, het was geen enkel probleem en ze stond ’s avonds al voor de deur voordat wij thuis waren, dat gaf een fijn gevoel want het was allemaal zo snel gegaan dat we eigenlijk nog een beetje overrompelt waren van alles en nog geen idee hadden hoe we de nacht in moesten gaan. Na de uitleg van Monique konden we rustig de nacht in gaan en stond zij de ochtend erna weer fris en fruitig bij ons aan bed.

De hulp bij de borstvoeding heb ik als erg prettig ervaren, het lijkt allemaal zo makkelijk totdat je het zelf moet gaan doen. Door de begeleiding en de samenwerking die Monique had met de verloskundige en lactatiekundige is het allemaal gelukt en gaat het geven van de borstvoeding nu super goed! Ook na de kraamweek was Monique belangstellend en konden we altijd bij haar terecht als het nodig mocht zijn. Ook kwam zij zelfs na de kraamweek nog een paar keer langs voor het wegen totdat de intake van de JGZ was geweest. Wat wij ook als prettig hebben ervaren is dat de intake door Dikkie en Monique samen gedaan werd, zo heb je met beide al kennis gemaakt.

Wij hebben de kraamweek dan ook als heel prettig ervaren en kijken daardoor terug op een super week! Wij zullen het dan ook iedereen aanraden om kraamzorg af te nemen bij kraamzorg Zuidwolde, het kleinschalige en korte lijntjes maken het allemaal persoonlijker!

Monique, nogmaals bedankt voor de super fijne kraamweek!
Liefs Stefan, Carline en Jesse.

recensies kraamzorg zuidwolde

9 juli was het dan eindelijk zover, de weeën waren begonnen dus Dikkie een berichtje gedaan en afwachten tot de bevalling goed op gang zou komen. Omdat het erg druk was kon Dikkie zelf niet komen en kwam Monique helpen bij de bevalling. De bevalling ging erg snel maar niet helemaal zonder problemen. Monique bedankt voor je goede zorgen en hulp, zo konden we rustig de eerste nacht in gaan. Omdat Dikkie en Monique allebei aan het werk waren stond Hilly de volgende dag op de stoep. Vanaf het moment dat je binnen kwam voelde het goed en vertrouwd. Je zorgde ervoor dat ik vooral mijn rust kon pakken die ik hard nodig was en je hulp bij het laten slagen van de bostvoeding was ook super. Lynn vond het ook erg gezellig dat je er was. Dus lieve Hilly ontzettend bedankt voor al je goede zorgen en adviezen en de gezellige gesprekken. En Dikkie ook al kon je zelf niet komen kramen toch was je erg betrokken zowel tijdens de zwangerschap als daarna en kwam je af en toe even kijken hoe het ging. Deze manier van contact hebben wij als zeer fijn ervaren en wij raden kraamzorg Zuidwolde dan ook bij iedereen van harte aan.
Gertjan, Monique, Lynn en Kyan

recensies kraamzorg zuidwolde

De kraamweek: Wat een bijzondere tijd! Dit was mede te danken aan de fijne kraamzorg van Monique. We hadden het geluk dat Monique twee keer bij ons mocht 'kramen'. Bij onze zoon en ruim twee jaar daarvoor al bij onze dochter. Een tijd met veel informatie, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Monique was erg flexibel en voldeed aan onze speciale wensen zoals informatieboekjes in het Engels. Onze dochter heeft het nog steeds over liedjes zingen met Monique.

Kortom: een aanrader! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Sergio, Susan, Mila Maite & Boas

recensies kraamzorg zuidwolde

Als ik kraamzorg Zuidwolde een cijfer moest geven dan gaf ik ze een dikke 10+. Monique is tijdens de kraamtijd bij ons thuis geweest en het was mooi om te zien hoe iemand van zijn passie zijn werk heeft gemaakt. Zo zou ik kraamzorg Zuidwolde ook omschrijven: gepassioneerde zorg vol met expertise. We konden met al onze vragen terecht bij Monique en met name als het gaat om borstvoeding heeft ze veel ervaring. Wij zijn bij Monique en Dikkie terecht gekomen via een aanbeveling van vrienden en ook wij hebben ze weer aanbevolen bij de familie.

Monique: nogmaals bedankt voor alle lieve en goede zorgen!
Liefs Danny, Anne en Roos

recensies kraamzorg zuidwolde

Ik kijk terug op een prettige kraamweek. Mijn weeën waren begonnen en ik had Monique een bericht gedaan, het is zover. Zij berichte terug me terug als ik haar nodig was dat ik dan van me moest laten horen. Op een gegeven moment zag ik het niet meer zitten midden in de nacht en zei tegen mijn man, bel de kraamzorg maar op. Monique kwam er aan en heeft me tijdens de weeën erg goed geholpen en begeleid met het wegpuffen van de weeën. Helaas verliep de bevalling iets anders thuis en moest ik als nog naar het ziekenhuis. Monique begeleide samen met de verloskundige mij en mijn man, wat mijn man niet moest vergeten.

Toen de kleine was geboren in het ziekenhuis en ik naar huis mocht had ik Monique een bericht verstuurd, we mogen naar huis. Toen we thuis waren stond Monique al op ons te wachten om ons een prettige kraamweek te bezorgen. Monique heeft ons goed verzorgt en begeleide en leerde ons veel in de kraamweek. Ik wou graag borstvoeding geven en ook hierin heeft Monique mij super begeleid, omdat het niet gelijk goed ging. Na de kraamweek kon ik altijd nog bij Monique terecht voor vragen en dit vond ik ook erg prettig. Dit gaf het gevoel dat je ook naar de kraamweek er niet gelijk helemaal alleen voor stond.

Ik beveel iedereen kraamzorg Zuidwolde aan, omdat het een kleinschalige kraamzorg is en goede begeleiding geeft en ook voortijd al een cursus geeft, waar ik erg veel aan heb gehad als voorbereiding op de geboorte van de kleine.
Lieve Groet , Monique ,Henjo en Hessel.

recensies kraamzorg zuidwolde

Oooo wat waren we blij met Dikkie, ondanks dat ze onze huissleutel mee naar huis heeft genomen😉, ja Dikkie ik ga je toch nog even pesten. Dikkie heeft ons perfect geholpen. Ze wilde alles doen, dacht overal aan, nou ja behalve aan die huissleutel dan en lette goed op moeder en kind.

In de kraamweek was ik hartstikke ziek door een borstontsteking. Gelukkig hield Dikkie het gezin draaiende en zorgde goed voor mij. Ook belde ze met de verloskundige toen ik echt ziek werd, regelde ze een betere kolf die door Monique werd gebracht en regelde ze een lactatiekundige die ook nog langs kwam. Heel fijn.

Ook fijn om persoonlijk te appen met Dikkie voor vragen voor de bevalling en na de kraamweek. En fijn dat ons zoontje van 3 zo goed werd betrokken bij alles. Hij was een week na de kraamweek jarig en kreeg nog een kaartje van Dikkie. Zo attent!

Mocht ik ooit weer zwanger raken dan kies is zeker voor Dikkie! Wij zijn fan! Dank Dikkie, je bent een topper!
X Ron, Monique, Senn en Ize

recensies kraamzorg zuidwolde

Tijdens de intake met Dikkie en Monique hadden we er gelijk een goed gevoel over. Dat als we wie dan ook van die 2 zouden krijgen, het wel goed zou zijn.

Omdat mijn bevalling ingeleid zou worden konden we ook de datum al doorgeven aan de kraamhulp.

Vlak voor die datum belde Monique mij op dat ze het erg druk hadden en dat Aafke bij ons zou komen in de kraamweek. Erg fijn dat we daar op voorhand van op de hoogte waren gebracht.

Dinsdag 20 juni is onze zoon Boris in het ziekenhuis geboren, ik belde Monique dat we woensdagochtend weer naar huis mochten als alle controles goed zouden zijn. En dat was gelukkig zo.

Toen we thuis zijn gekomen stond vlak daarna Aafke ook op de stoep.

Even kennis met elkaar gemaakt en ze is gelijk aan het werk gegaan. Wat zijn we verwend in die week en wat was Aafke toch lief voor ons.

Ze heeft mij goed geholpen met de borstvoeding en ze heeft ons veel geleerd over het zorgen voor Boris.

Aafke heel erg bedankt!!

Na de kraamweek was ik toch wat onzeker of Boris goed dronk en wel goed genoeg zou aankomen. Kwam Dikkie een aantal dagen nog bij ons langs om Boris nog een keer te wegen, dat stelde ons erg gerust.

We hebben een hele fijne kraamtijd gehad en zou een volgende keer zeker weer voor hun zorg kiezen.

Zeker een aanrader.
Heel veel liefs, Jeroen, Chantal en Boris

recensies kraamzorg zuidwolde

Toen wij zwanger waren en kraamzorg moesten regelen, werden jullie aanbevolen. Het sprak ons erg aan dat we er ongeveer vanuit konden gaan dat de gehele kraamweek of Dikkie of Monique voor ons klaar zou staan. Door het volgen van de zwangerschapsavonden bij Monique, voelde het al vertrouwd en wisten we dat het wel goed zat. En wat bleek; de kraamweek werd een geslaagde week met Monique. Ze was vanaf de bevalling bij al bij ons thuis en heeft ons vanaf dat moment super verzorgd en ondersteund. We hebben erg gelachen, gekletst en natuurlijk heeft Monique ook hard gewerkt. Elke dag kregen weer nieuwe adviezen en tips en zelfs elke dag even les onder de koffie. Zo konden we vol vertrouwen verder na de kraamweek met het leren kennen en genieten van onze zoon. We wisten natuurlijk niet goed wat ons te wachten stond bij de geboorte van ons eerste kind, maar dat het zo relax en gezellig en prettig begon hebben we alleen mogen hopen. Jullie zijn een aanrader, dank jullie!!
Lieve groet, Gerard, Hendriët en Harm

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij hebben gekozen voor Kraamzorg Zuidwolde, omdat wij graag kraamzorg uit onze woonplaats wilde, omdat dat fijner en vertrouwder voor ons aanvoelt en het is kleinschalig wat ons erg aan spreekt. Hierdoor heb je korte lijntjes en het voelde ook allemaal meteen goed. De korte lijntjes waren erg fijn, want na mijn kraamweek stonden Dikkie, Monique en Aafke ook voor mij klaar als ik nog vragen of zorgen had en ik even niet wist waar ik terecht kon. Jullie zijn toppers en doen het erg goed en wij wensen jullie al het geluk toe met jullie organisatie en hopen dat jullie nog vele jaren mooie en goede zorg mogen leveren bij veel gezinnen en wie weet tot een volgende keer.

In onze kraamweek hebben wij Aafke gehad. En wij willen haar nogmaals erg bedanken:

Lieve Aafke,
Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede, fijne en lieve zorgen voor ons! Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad en wat hebben wij veel van jou geleerd en genoten van je gezelligheid. Wat heb jij een passie voor je werk! Niets is jou teveel en je bent een harde werker!Je bent echt een Kanjer! Wij wensen jou heel veel geluk toe in de toekomst en nogmaals heel erg bedankt voor alles!
Veel liefs Mila, Jeroen & Daniëlle

recensies kraamzorg zuidwolde

Onze ervaring met kraamzorg Zuidwolde
Wist je dat...
...wij met Kraamzorg Zuidwolde in contact zijn gekomen via prettige ervaringen van anderen
...wij het als erg plezierig hebben ervaren al tijdens de zwangerschap kennis te kunnen maken met Dikkie en Monique
...wij in de avond hebben gebeld dat onze baby onderweg was
...midden in de nacht, 2.30u, Dikkie ons opving thuis
...zij de volgende ochtend weer fris en fruitig aan ons bed stond
...zij met ons overlegde wat onze wensen waren voor de komende dag
...zij niets te gek vond
...zij zelfs nog aan een verjaardag dacht en hier van alles voor regelde
...de gele tenen dus geen poep was van de baby maar verf voor het kado voor mama
...Dikkie rust en professie uitstraalde
...zij goed op de hoogte is van de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van borstvoeding
...wij biological nurturing hebben uitgeprobeerd met succes
...wij ook in de avond en nacht altijd een beroep konden doen op de Kraamzorg
...wij dit als erg prettig hebben ervaren
...wij misschien bang waren dat onze oudste zoon haar Dikkie Dik ging noemen
...dat deze associatie helemaal niet bij hem opkwam
...dat het de eerste ochtend Dikkie was en daarna "zuster Dikkie gezellig mam"
...wij het erg prettig vonden dat onze oudste zoon betrokken werd in de zorg voor zijn zusje
...wij rust en vertrouwen hebben gekregen door de Kraamzorg
...wij iedereen kunnen aanraden kraamzorg aan te vragen via Kraamzorg Zuidwolde
...om zo een ontspannen en zeer fijne kraamweek te hebben
...onze baby Dikkie heeft uitgezwaaid door nog even flink de commode en muur er onder te poepen

Nogmaals dank voor alle goede zorgen en tot ziens!
Lieve groet, Gerrit, Marith, Joris en Sanne

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Na drie keer kraamzorg van een andere organisatie te hebben gehad, nu toch gekozen voor kraamzorg van Kraamzorg Zuidwolde. Dit mede, omdat je ervan uit kan gaan dat je één vaste kraamverzorgster krijgt in je kraamweek en dit voor ons gezin de perfecte uitkomst is. Tevens sprak mij de korte (directe) lijnen met de kraamverzorgster zeer aan.

Nadat ik was bevallen van onze prachtige zoon ZION IVEY mochten wij na één dag naar huis. Bij thuiskomst stond Dikkie ons al op te wachten. Het voelde direct vertrouwd en Dikkie nam direct de zorg op haar zowel voor mij als voor mijn zoon.

Grote broers Noah en Levi en grote zus Eden waren zo trots op hun nieuwe broertje Zion, dat ze af en toe de aandacht moesten verdelen. Dikkie betrok de kinderen bij hun nieuwe broertje en ze deed leuke dingen samen met ze, zoals knutselen, naar de speeltuin, taart bakken, etc. Zo kwamen de andere drie kinderen qua aandacht niets tekort en konden ze langzaamaan wennen aan de nieuwe situatie.

Wij, vonden het een hele leuke, gezellige en mooie kraamweek vol goede zorgen, adviezen en tips. Wij hebben wederom weer dingen geleerd, ook al is dit onze vierde keer.

Bedankt voor alle goede zorgen.
Liefs, Harold, Marjolein
Kus van Noah, Eden, Levi en Zion.

recensies kraamzorg zuidwolde

Toen wij zwanger waren van ons tweede kindje was er geen twijfel mogelijk dat we weer kraamzorg wilden van kraamzorg Zuidwolde.

Op 15 november is rond de middag onze dochter geboren, ons tweede kindje. Monique was er vrij snel, ze heeft ons goed geholpen tijdens de bevalling. Maar helaas toch na het ziekenhuis. Maar we hielden contact met elkaar. Toen wij de volgende dag een berichtje deden dat we op weg waren naar huis, was Monique al weer onderweg naar ons toe.

De kraamweek was geweldig en ook heel snel voorbij met Monique als kraamhulp. Onze oudste dochter Rosan was dol op haar en kwam s´ochtends al uit bed met de vraag of Monique er al weer was. Ook zij kreeg de volledige aandacht van haar en werd betrokken bij haar kleine zusje. Samen badje geven, maar ook een momentje alleen de aandacht voor onze oudste kon bij Monique, dit vonden wij erg fijn,

Wij hebben weer van haar geleerd en goede adviezen gekregen. Wij hebben genoten van deze week en ze heeft zowel ons als onze grote meid een geweldige kraamweek gegeven.’

Maar ook na de kraamweek hielden we contact en vroeg ze regelmatig hoe het ging bij ons. Het was toch wel heel fijn dat dit kon en dat wij wisten dat we altijd voor hulp of advies nog bij Monique terecht konden.

Lieve Monique je bent een topper en wij willen je ontzettend bedanken voor alle goede zorgen.
Liefs Wesley, Daniëlle, Rosan en Ellis

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique,

Ook dit keer hebben we alles weer als zeer leuk en fijn ervaren. Nu liet de bevallling weer erg lang op zich wachten. Af en toe deed Monique een apje met de vraag hoe het ging. Echter zaterdag 5 november werd de bevalling toch ingeleid. Je wist hier van. De bevalling ging razend snel . Nik was geboren, een prachtige zoon. Een maal thuis, was jij er ook zo. De hele kraamweek was gezellig. Jill vond het ook er leuk met ‘’zuster’’ Monique en wij werden weer opgefrist met hoe het ook al weer gaat met een kleine baby. Veel ‘’ oooo ja ’’ momentjes waren het. Lieve Monique ,super bedankt voor de leuke en fijne kraamweek.
Liefs Mark, Jose, Jill en Nik

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Op 22 februari is onze dochter Hanna geboren en jij hebt de kraamweek bij ons verzorgd. Wat vonden we dat fijn!! Je bent een hele lieve zorgzame vrouw en je hebt ons deze week echt in de watten gelegd. Zo kregen we elke ochtend een ontbijtje op bed en maakte je ook elke dag een vers groente/fruit sapje voor ons en tussen de middag bereidde je verse soepen. Verder ben je heel kundig en hebben we heel veel goede tips mogen ontvangen o.a. over de borstvoeding. Dat kwam mede dankzij jou in de loop van de week goed op gang. Dikkie nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen en je goede tips en adviezen. Mocht er ooit een derde kindje komen dan weten we je te vinden ;-)
Liefs, Sander, Alie, Thijs en Hanna

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Je was nu voor de tweede keer bij ons om de kraamweek te verzorgen. Twee jaar geleden was je er toen onze dochter Noa werd geboren, je hebt ons toen zoveel geleerd en zo goed voor ons gezorgd dat we er niet lang over na hoefden te denken om jou te vragen voor onze zoon Kai die op 4 februari 2017 is geboren. We hebben er even op moeten wachten (11 dagen) maar jij leeft in die periode helemaal mee en zelfs een kopje thee hebben we toen samen gedronken. Maar toen Kai uiteindelijk geboren was zijn we in de kraamweek weer zo goed verzorgd en ook Noa vond het geweldig dat jij er was en heeft het in de weken na de kraamweek nog vaak over jou gehad. Ook na de kraamweek hebben we nog veel contact gehad. We hadden geen betere kraamverzorgster kunnen hebben dan jou!
Liefs Arvid, Chantal, Noa en Kai

recensies kraamzorg zuidwolde

Na alleen maar positieve ervaringen te hebben gehoord hebben wij ons, in verwachting van ons derde kindje, aangemeld bij Kraamzorg Zuidwolde.

Hier hebben we geen seconde spijt van gehad, wat een heerlijke (voor ons laatste) kraamweek was het! Het hele gezin is compleet in de watten gelegd door Dikkie terwijl ze daarnaast ook het huishouden draaiende hield, geweldig! Onze 2 oudste kinderen waren (en zijn) ook dol op haar.

Het grote voordeel van Kraamzorg Zuidwolde vond ik dat het intake gesprek door Monique en Dikkie wordt gedaan. Op die manier staat er niet ‘ineens’ een onbekend persoon op de stoep wanneer het zover is.

Daarnaast vond ik het enorm fijn dat degene die bij de bevalling assisteert, ook de kraamweek bij je verzorgt. Heel fijn voor wanneer je achteraf nog vragen o.i.d. hebt.

Graag willen wij Dikkie en Monique nogmaals bedanken voor alle goede zorgen en we zien jullie ongetwijfeld terug in onze familie- en vriendenkring!
Jan en Inge
Jente, Lenn en Nore van Staalduinen

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

24 oktober was het dan zo ver, onze lieve Kai is geboren.Het is toch wel ontzettend fijn als je een bekend, en vertrouwd gezicht dan op dat moment bij je te hebben. Zoals bij Sophia als Kai heb jij ons ontzettend bij gestaan. Bedankt voor alle goede tips en zorgen. Het was een fijne week. Ook Sophia die werdt niet overgeslagen, die heeft genoten van de fiets tochtjes, en wandelingetjes. Zij heeft in de kraamweek ook veel geleerd. Mocht er een derde komen hoop ik dat je dan ook weer naast me zal mogen staan. Nogmaals bedankt !
Liefs Koos, Marianne, Sophia en Kai

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique,

Op 6 oktober is onze dochter Lisa geboren. Bij de geboorte van onze zoon Tim heb je de kraamweek verzorgd en nu weer. Wat vonden we dat fijn!!!!! Vanaf dag 1 dat je er was, was Tim helemaal dol op je! Geweldig om te zien! Jij hebt er o.a voor gezorgd dat hij alles heel positief heeft ervaren! Hij kreeg alle aandacht van jou en daar genoot hij ontzettend van!!!! Het was Monique voor en na! ;-) Daarnaast nam je ons alles uit handen! Niets is je teveel. Lisa werd vertroeteld... wij werden goed verzorgd en het huis was spik en span! Mochten mensen een leuke, enthousiaste, lieve, spontane en flexibele kraamhulp zoeken met veel ervaring, dan moeten ze bij jou zijn! Je krijgt van ons een dikke 10!!!

Nogmaals ontzettend bedankt voor al je goede zorgen!!
Liefs, Leander & Yvonne, Tim en Lisa

recensies kraamzorg zuidwolde

Monique hebben we voor het eerst ontmoet toen ons nichtje Eva geboren werd en Monique bij hen de kraamverzorgster was. Omdat bij ons ook een kleintje op komst was hebben we ons gelijk ingeschreven bij kraamzorg Zuidwolde. Daar hebben we nooit spijt van gehad. Mede dankzij Monique hebben ook wij een fijne kraamtijd mogen beleven. Tijden het intake gesprek met Dikkie en Monique konden wij aangeven wat wij belangrijk vonden, en daar heeft Monique heel goed rekening mee gehouden. Ze heeft ons mooi op weg geholpen met ons kleine wondertje Simone. Hulp bij de bevalling, het op gang laten komen van en begeleiden bij de borstvoeding, zorgen voor rustmomenten, advies, grapjes en gezelligheid, elke dag verwennen met ontbijt en fruit op bed, en ze heeft het vertrouwen kunnen winnen van grote broer Stijn! Tussen alles door ook nog de was en het huis aan kant gemaakt. En na de kraamweek nog steeds betrokken en open voor vragen. Heel bijzonder dat iemand zo goed kan aanvoelen wat ons gezin nodig heeft. Monique (en Dikkie) bedankt!
Groetjes Inge

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie, wat waren we blij dat je toch bij ons kon komen 'kramen'. Voelt toch fijn een bekend gezicht tijdens deze intieme en meest bijzondere dagen in ons leven. Ineens ben je papa en mama en verantwoordelijk voor zo'n mensje. Helaas ontvang je bij de geboorte geen handboek ;). Nou dat handboek hebben we gelukkig gevonden in jou. Je hebt ons tijdens de kraamdagen het vertrouwen gegeven dat we deze verantwoordelijk voor onze dochter Bo kunnen dragen, heel erg bedankt hiervoor!

Wat zijn we ook heerlijk verwend tijdens deze week, we zullen de ontbijtjes op bed en je heerlijke fruitvariaties wel erg missen hoor

Mocht het ons gegund zijn in de toekomst ons gezin verder uit te breiden, ben je weer van harte welkom!
Liefs, Marco, Myranda & Bo

recensies kraamzorg zuidwolde

We moesten een nachtje in het ziekenhuis blijven en toen mochten we lekker naar huis. We waren een half uurtje alleen toen kwam dikkie . Dit was telefonisch al kort gesloten. Monique kwam bij ons vertelde dikkie maar zij kwam alvast opstarten en begeleiden totdat Monique er was. We hebben ontzettend veel geleerd. Monique is een hele lieve zorgzame harde werkster. Een week met een lach en een traan. Fijne gesprekken gehad. Ze bleef iets langer ivm met mijn herstel. Toen ze wegging waren we zelfverzekerd en wisten we zeker dat alles goed kwam. Nog steeds met vragen kan ik bij haar terecht. Het huis was spik en span en goede zorg voor onze lieve dochter merel en mij.

Monique en Dikkie bedankt voor alles.
Groetjes Bram, Denise, en Merel

recensies kraamzorg zuidwolde

Dikkie heeft ervoor gezorgd dat we een geweldige en leerzame kraamweek hebben gehad. Ronald en ik hadden totaal geen ervaring met baby's, maar Dikkie gaf ons veel complimenten waardoor ons zelfvertrouwen steeg. Toen Dikkie weg ging moesten we dus ook echt even slikken, de heerlijke fruithapjes zullen we missen, maar ook zeker de gezelligheid die Dikkie elke dag met zich meebracht.
Groetjes Silvana

recensies kraamzorg zuidwolde

Drie dagen na de geboorte van James mochten we vanuit het ziekenhuis naar huis. Meteen was Monique toen bij ons. Erg fijn, je komt toch wat onwennig thuis. Het is prettig dat zij meteen weet wat te doen. We hebben een erg fijne kraamweek gehad met jou, Monique! De week is omgevlogen, en 't was jammer dat je weer weg ging! Na deze week hadden we genoeg kennis en kunde opgedaan om zelf verder te kunnen. We hebben leuke gesprekken gehad en goede tips en adviezen gekregen! Wij gaan verder genieten van ons heerlijke mannetje.
Groetjes Martin, Sandra en James

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique & Dikkie,

Na een heftige bevalling mochten we een aantal dagen erna het ziekenhuis verlaten. Wij waren bevoorrecht dat we Monique & Dikkie allebei hebben gehad. Monique was er de eerste periode. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen & we hebben enorm veel geleerd. Zowel voor onze dochter Day als voor mijzelf qua voeding.

Helaas moesten we na dag 10 weer naar het ziekenhuis. Toen we na een week thuis waren, hadden wij de mazzel dat Dikkie ons ook nog 4 dagen kwam helpen. Ook weer veel nieuwe dingen geleerd.

Het fijne is dat ze met je mee denken & kijken hoe ze jou volop kunnen helpen!

2 toppers!

Nogmaals bedankt voor alles goede zorgen! We hebben genoten!
Liefs, Harro, Joy & Day

recensies kraamzorg zuidwolde

Tja en dan sta je voor de keuze, welke kraamzorg? Want wie kies je en wil je vertrouwen, om jouw aan de hand te nemen, bij 1 van de vele belangrijke startmomenten in het leven van jouw kleintje en jezelf? Die keus was voor mij gelijk duidelijk na mijn 1e telefoongesprek met Dikkie. Dit werd nog extra onderstreept tijdens het intakegesprek met Monique en Dikkie. Wat voelde dit Kraamzorg duo vanaf moment 1, als een echt team, warm en vertrouwd!!

Voor mij persoonlijk voelde vooral de geduldige, praktische en meedenkende insteek als een veilige omgeving. Geen vraag was raar en lukte iets niet in 1 keer, dan in 2 keer of……de tijd werd genomen. Ook niet onbelangrijk, waren de vele humormomenten welke absoluut de boventoon voerden, maar een serieus gesprek met een lach en een traan mochten er ook zijn. Tevens was het fijn, toen het nodig was, te merken hoe kort de lijnen met de Huisarts of wijkverpleging is. Even een appje voor advies of bevestiging van. Ook hierin zag je en merkte je, de praktische en meedenkende insteek van kraamzorg Zuiwolde.

Kortom; Na deze fijne en praktische kraamweek, vol tips, trucs en heel veel Dikkie-kennis ;-), kunnen Laurens en ik samen, nog beter, het komend avontuur aan!! Dikkie, dank je wel voor alles!!
Bianca & Laurens

recensies kraamzorg zuidwolde

Zaterdag 11 juni is onze zoon Rick in het ziekenhuis geboren. Na een verblijf van 2 dagen mochten we maandagmiddag naar huis. En daar was Monique! Rick is mijn eerste kind en ondanks dat je veel ziet in je omgeving is alles nieuw en bij je eigen kind heel anders. Wat heb ik Monique de eerste dagen gemist toen ze weg was. Door haar enorme geduld en doorzettingsvermogen is het ons samen gelukt borstvoeding te geven ondanks de start met fles. Ze heeft zoveel kennis en ervaring, je kan en mag alles vragen en ze helpt je waar het kan. Ze staan altijd voor je klaar dag en nacht! Topper! Erg flexibel in werktijden, uurtje eerder.. uurtje later.. geen probleem! Echt ik heb een super kraamweek gehad en had Monique voor geen goud willen missen. Ik zal jullie zeker aanraden bij andere mensen.
Rudi Wildeboer, Natascha Bloemert, Kyra, Yanou en Rick Wildeboer

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 22 juni 2016 is onze dochter Lisa geboren. Na een dag in het ziekenhuis te zijn geweest mochten we gelukkig naar huis. Helemaal onwennig was dit niet omdat het ons tweede kindje is. 23 juni is Dikkie bij ons gekomen. Maar wat een wereld van verschil qua kraamtijd. We hebben dit keer echt kunnen genieten van onze kraamperiode. En dit dankzij Dikkie!!! Niet alleen lichamelijk maar ook op mentaal gebied is ze echt een kanjer!!! Vanaf dag één voelde het vertrouwd. En wat hebben we gelachen. Zelfs de hond was relaxed. Dikkie is zelfs mee geweest naar het ziekenhuis om de kleine te laten prikken op de Bilirubine. Echt een topper! Wij wensen Dikkie al het goeds en gelukkig gaan we elkaar vast nog wel tegen komen in Alteveer-Kerkenveld.
Liefs Dennis, Sianne, Dean, Lisa (en Sky)

recensies kraamzorg zuidwolde

Rond de 30e week van de zwangerschap kwamen Monique en Dikkie bij ons thuis voor een kennismaking. Dit was meteen al gezellig en voelde vertrouwd. Zodra de eerste tekenen van de bevalling zich aandienden en Dikkie en Monique dit hoorden, hebben ze mij gebeld om te vertellen dat ze beiden net aan het kramen waren bij een ander gezin. Er werd door Monique verteld dat als de bevalling die nacht/volgende ochtend zou doorzetten zij zou komen ondersteunen, maar dat Aafke daarna zou komen tijdens de kraamweek. In eerste instantie vond ik dit jammer, omdat er dan uiteindelijk toch "een vreemde" zou komen, maar meteen daarna dacht ik, prima, als het net zo'n spontane vrouw is als Monique en Dikkie zelf dan komt het wel goed!! Monique is er geweest om te ondersteunen tijdens de bevalling, ik was blij toen ze er was, ze heeft me er doorheen gesleept! Helaas moest ik uiteindelijk naar het ziekenhuis, Monique heeft toen bij ons thuis de boel opgeruimd, zodat we ons daar bij thuiskomst niet meer mee bezig hoefden te houden. Op 21 mei is onze zoon Mason in het ziekenhuis geboren. Toen we de dag erna thuis kwam was Aafke er al gauw. Even wennen aan het "niks" doen en je laten verzorgen in plaats van zorgen voor anderen, maar hier al gauw aan toegegeven. We hebben Aafke leren kennen als een vrouw met een berg ervaring, die veel plezier en liefde in haar werk steekt. We hebben een heerlijke kraamweek gehad. We werden goed verzorgd en hebben veel geleerd. We konden alles vragen en het was bovenal ook gewoon erg gezellig. Er is veel aandacht besteed aan de bv die slecht op gang kwam. De zorg hield niet op als Aafke de deur achter zich dicht trok, meerdere keren kwam ze 's ochtends weer met nieuwe ideeën/opties om de bv te stimuleren. Doordat het niet geweldig wilde vlotten kreeg ik 2 dagen extra kraamhulp, deze 2 dagen is Monique bij ons geweest! Ook zij was zeer betrokken en deed er alles aan om de bv beter op gang te brengen. Ook na de kraamweek was Monique nog bereikbaar voor vragen, wat erg fijn was in de onzekere eerste dagen "alleen" met ons mannetje.

We willen zowel Aafke als Monique bedanken voor een fijne en leerzame kraamtijd!

Mocht er ooit een 2e komen, dan kiezen we zeker weer voor kraamzorg Zuidwolde.
Liefs Robert, Janine en Mason.

recensies kraamzorg zuidwolde

Wat gaat de tijd toch snel als het fijn is! Mede dankzij Dikkie en natuurlijk onze kleine toppertjes was de kraamweek weer een heerlijke ervaring. Niet hoeven twijfelen toen we weer kraamzorg nodig hadden, wij wilden Dikkie weer! Relax, gezellig, vol goede zorgen voor zowel onszelf als de kleine dames. Dikkie, nogmaals bedankt!
Groetjes uit Pesse van Maud en Nouk

recensies kraamzorg zuidwolde

Een geweldige steun en toeverlaat tijdens de kraamtijd van onze 1e kindje. Alles en iedereen werd goed verzorgd, en af en toe een leuke verrassing. Dikkie, bedankt voor de goede zorgen!
Rick, Fiona & Demi

recensies kraamzorg zuidwolde

Mede dankzij Kraamzorg Zuidwolde kijk ik terug op een fijne kraamweek. In verband met een snelle bevalling was Dikkie net op tijd aanwezig voor de bevalling. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwt. Tijdens de intake hebben wij (Remco en ik) de gelegenheid gehad om onze wensen met Dikkie en Monique te bespreken. Voor ons was het belangrijk om zoveel mogelijk te leren over de zorg voor ons eerste kindje Victor. Verder vind ik het geven van borstvoeding belangrijk. Bij beide heeft Dikkie ons goed geholpen.

Victor was bij de geboorte vrij klein en het leek alsof hij niet genoeg energie had om te leren drinken en om door te drinken. Dit was soms best frustrerend en vermoeiend, maar mede dankzij de ervaring, de motivatie en het vertrouwen van Dikkie is het uiteindelijk goed gekomen. Met behulp van kolven kreeg Victor steeds meer energie. Aan het eind van de week verliep de borstvoeding goed en was hij terug op geboortegewicht.

Met Dikkie kun je heerlijk kletsen over dagelijkse dingen, de zorg voor de kleine maar ook over je emoties. Je kunt echt alles vragen! Over het huishouden hoef je je geen zorgen te maken, want daar red ze zich wel mee. Dikkie is oprecht betrokken en begaan met jouw en je kindje. Vooral de eerste dagen heeft ze goed opgelet dat wij (zowel ik als Remco) goed onze rust pakten. Ik zou Kraamzorg Zuidwolde zeker aanraden bij anderen!
Mariëlle, Remco en Victor

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 5 maart is onze jongste dochter Eva geboren. Monique was hierbij aanwezig wat heel vertrouwd voelde omdat zij al bij ons was geweest, samen met Dikkie, voor een informatie gesprek en wij al meerdere malen contact hadden gehad in de weken voor de bevalling. Hierbij vond ik het erg prettig op de hoogte te zijn wanneer zij en Dikkie nog in een ander gezin zaten, zo ben je helemaal voorbereid op wie er bij je kan gaan komen.

Daarnaast vond ik het fijn bij Monique terecht te kunnen voor advies over het wel of niet wegbrengen van onze oudste dochter tijdens de bevalling en ik ben blij dat we er voor gekozen hebben haar thuis te houden, zodat ze 's avonds nog haar nieuwe zusje kon bewonderen. Fijn was het hierbij te weten dat Monique haar op zou vangen indien ze toch wakker zou worden van enige "bevallings-geluiden" en zij onze vrienden in zou lichten haar toch op te halen.

De zorg, betrokkenheid en gezelligheid van Monique was fantastisch en heeft onze kraamweek tot een hele fijne, relaxede en gezellige week gemaakt, maar wat voor mij bovenaan staat is het feit dat Monique verder gaat dan zorg alleen. Ze is echt betrokken en denkt in alles mee, is bereikbaar, geïnteresseerd en heeft niet alleen een plekje veroverd in het hart van onze oudste dochter Lieke, die ze zelfs nog onder haar hoede heeft genomen toen ik met migraine in bed lag, maar ook zeker in dat van Stefan, mij en Eva.

Monique, nogmaals enorm bedankt, ik gun een heleboel mensen een kraamweek met jouw zorg!
Liefs, Stefan, Sanne, Lieke en Eva

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 5 maart is onze tweede zoon, Julian, geboren. Al tijdens de bevalling stond Dikkie volledig voor ons klaar. Ook in de 8 dagen erna heeft ze goed voor ons gezorgd. We vonden de sfeer in huis erg prettig en hebben samen veel gelachen.

Tijmen heeft het ook gezellig met je gehad en vond het leuk om samen naar de speeltuin te gaan.

Als we in de toekomst opnieuw kraamzorg nodig hebben dan ben je weer van harte welkom! En anders mag je ook gewoon een kopje koffie halen ;)

Dikkie, bedankt voor alles!
Groetjes, Eppie, Willemien, Tijmen & Julian

recensies kraamzorg zuidwolde

Op vrijdag 8 januari is onze derde, zoonlief Syb, geboren. We kijken terug op een goede eerste week door de aanwezigheid van Dikkie als kraamhulp bij ons in huis! Door haar warmte, betrokkenheid en rust is Dikkie al snel een vertrouwd persoon in huis, zowel voor ons als ouders als voor onze twee oudsten. Dikkie heeft overal allerlei dingen wel kleine weetjes te vertellen en brengt veel dingen ook met de nodige humor, een goede tegenhanger tegen alle hormonen die voor alle ups en downs zorgen in die eerste week :-)

We vonden het ook erg prettig dat Monique én Dikkie samen kennis kwamen maken vooraf.

Een betere evaluatie dat onze oudste verwoordde kan ik eigenlijk niet geven. Hij zei na de eerste middag al: " Mama, als er nog een baby komt, dan moet Dikkie weer komen " Of die vierde er komt, dat durf ik hem niet na te zeggen, maar voor de rest zijn wij het roerend met hem eens.

Dikkie, geweldig bedankt!
Ervin, Betty, Sil, Jessa en Syb Baas-Gras

recensies kraamzorg zuidwolde

Kraamzorg , tja wat moet je verwachten en wie moet je kiezen?! Vanuit de huisartsenpraktijk en van een collega van mijn werk werd kraamzorg Zuidwolde geadviseerd, wij dachten prima, vragen wij aan hen of ze willen komen.

En dat wilden ze, Monique en Dikkie kwamen een aantal weken voor de uitgerekende datum bij ons om kennis te maken. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Zo heb je toch een beeld bij wie kan komen. Het gesprek gaf meteen al een vertrouwd gevoel.

25 dec. ’s morgens rond 5.30 belden wij de kraamzorg dit op advies van de huisarts. Monique was er al snel! De samenwerking tijdens de bevalling tussen de huisarts en Monique was super!

De dagen er na heeft Monique , mij en Henry veel geleerd over alles rondom de zorg voor de kleine! Alles in alle rust en met herhaling :-).

Vrienden en familie zeiden geniet van je kraamtijd het is zo voorbij, en ze hadden gelijk! het was zo voorbij ! Wij hebben alle 3 genoten van de kraamtijd!

Nogmaals Monique! Bedankt voor alles! het was super!
Groetjes Henry, Nathalie en Daan.

recensies kraamzorg zuidwolde

Zaterdag 17 oktober is onze dochter Lois geboren. Dikkie kwam weer onze kraamweek verzorgen, net zoals bij de geboorte van Matt. Beide kraamweken hebben we als geweldig ervaren. Het voelde veilig, vertrouwd en (nog steeds) leerzaam. Veel wisten we nog van de eerste kraamweek, maar toen we Lois de eerste keer in bad deden en we haar moesten afdrogen, tipte Dikkie ons dat we niet de plooien moesten vergeten; ik dacht, ‘ow ja, dat is ook zo’. Net zoals het weer even wennen was om de fragiele armpjes in de mouwen te krijgen.

Dikkie bedankt voor alle goede adviezen, hulp en vooral de hele fijne kraamperiode. Je bent een topper!
Groetjes Arno, Jeanine, Matt & Lois

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij hebben een heerlijke week gehad met Monique. Toen wij thuis kwamen uit het ziekenhuis was ze er al. Ze heeft ons heel goed opgevangen en alle tijd voor ons genomen om goed voorbereid de nacht in te gaan. Zeker omdat ik niet zo mobiel was, was het heerlijk dat ze er even was. De rest van de week heb ik heerlijk aan kunnen sterken dankzij Monique. Ze heeft ons echt geholpen vertrouwd te raken met het verzorgen van Finn en halverwege de week kon ik gelukkig ook weer wat meer, zodat we het nog een aantal dagen samen hebben kunnen doen. We hebben genoten van haar aanwezigheid en mocht er in de toekomst nog een kleintje komen zal ik zeker weer bij jullie komen! Heel erg bedankt voor alles!
Liefs Kim

recensies kraamzorg zuidwolde

In oktober heeft Dikkie een week bij ons mogen kramen. Zoals haar boek (die ik geleend had) al schrijft: een kraamverzorgster is een nieuwe vertrouwenspersoon: een baken van rust en kennis in een nieuwe onzekere situatie. Die taak heeft Dikkie dan ook prima volbracht. Dikkie zorgde voor vertrouwen, waardoor er alles besproken werd met iemand die we eigenlijk helemaal niet kenden. We hebben enorm van je aanwezigheid genoten.. Hoewel ik er helemaal niet tegen op zag om alles weer zelf te doen, heb ik je echt gemist de eerste dagen. En ik niet alleen.. Ook mijn 2 jarige dochter was helemaal dol op jou.. Vanaf dag 1 nam je d'r mee op pad. Zo was er niet alleen aandacht voor moeder en kind, maar stond het hele gezin centraal. Kraamzorg Zuidwolde, wij kijken oprecht terug op een fijne kraamweek. Bedankt en wie weet tot een volgende x
Fredrik, Mieke, Ninthe en Roan

recensies kraamzorg zuidwolde

Onze verloskundige adviseerde ons om ons vroegtijdig aan te melden voor kraamzorg. Tsja, waar krijg je de beste zorg? Dat is een goede vraag! We hebben ons zomaar ergens aangemeld na wat gegoogled te hebben. Echter, nog geen drie weken voor de geboorte van onze dochter zijn we overgestapt op Kraamzorg Zuidwolde, na een tip van onze verloskundige. Zij ging er vanuit dat we, omdat we woonachtig zijn in Zuidwolde, zorg van Monique of Dikkie zouden krijgen. 'Helaas niet', was onze reactie. We hadden namelijk in de loop van de zwangerschap kennis gemaakt met Monique en Dikkie tijdens de zwangerschapsgroep in Zuidwolde en de indruk van Dikkie en Monique was erg goed! Betrouwbaar, nuchter, geruststellend, kundig en gedegen. Dat beviel ons wel. 'Nou', zei de verloskundige, 'je zou kunnen proberen of je nog bij ze terecht kan hoor, daar ben je vrij in!' We hebben direct contact gezocht met Dikkie en Monique en ze hadden rond de uitgerekende datum nog plek voor ons. En wat zijn we achteraf blij dat we zijn overgestapt (waarbij we natuurlijk nooit zullen weten hoe de kraamzorg van het andere bureau bevallen zou zijn). In ieder geval weten we dit wel: we zijn dik tevreden over Kraamzorg Zuidwolde.

Monique heeft onze kraamweek verzorgd. We kijken er erg goed op terug! Monique was hartverwarmend, kundig, stond ons altijd bij met advies en tips en we konden haar altijd benaderen als het even niet lekker liep! Monique is zelfs een keer 's avonds nog even langs geweest omdat we met onze handen in het haar zaten. Geweldig, dat vind je niet overal! En op één ochtend nam Monique zelfs verse broodjes van de bakker mee. Als dat geen verwennerij is? Inmiddels is de kraamweek voorbij. Via de app informeert Monique vaak nog even hoe het loopt. Ook mogen we na de kraamweek altijd gebruik maken van haar kennis als we iets niet weten. Fantastisch! Monique, bedankt voor je goede zorgen! Bij een eventuele volgende zwangerschap kloppen we vast en zeker weer bij jullie aan!
Lieve groeten, Remon, Marije en Eline Mulderij

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij kunnen terug kijken op een fantastische kraamtijd. Het was heel prettig om van te voren al kennis met elkaar te maken. De gegeven zorg en aandacht voor moeder-kind-gezin, was precies wat we nodig hadden.

Bedankt Dikkie, voor al je goede zorgen. We zullen jullie aanbevelen!
Groetjes Angerieke

recensies kraamzorg zuidwolde

Monique

Dankzij jou hebben we een onvergetelijke kraamtijd gehad, wat hebben we van ons gezinnetje en van jou genoten! Direct vanaf het begin voelde het vertrouwd en ontspannen. Je hebt er voor gezorgd dat we snel ons ritme weer te pakken kregen en zorgde er ook nog eens voor dat ons huis spik en span was, wat kan jij hard werken! Daarnaast was je echt superlief voor onze oudste dochter Malou, gezellig samen schoonmaken met het ijsje 😉

Zoals we al zeiden hadden we graag nog veel langer van je genoten. Het was gezellig en we hebben fijne gesprekken met elkaar gehad en....heerlijk genoten van de lekkere broodjes met heul veul botter 😀

Bedankt voor de goede zorgen en ga vooral zo door!
Lieve groet Erwin, Marit, Malou en Liz

recensies kraamzorg zuidwolde

Wij zijn erg tevreden over de Kraamzorg van Monique. We hebben een hoop van haar geleerd en voelden ons vanaf dag één op ons gemak. Ze is heel behulpzaam geweest en heeft zowel Daven als zijn ouders goed verzorgd. Ook hebben we erg gelachen bij het maken van een gips- en verfafdruk van Daven zijn handje en voetje. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de gezellige kraamweek.
Groetjes Jostein, Mirjam en Daven

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie en Monique,

Via Dikkie kwamen wij bij kraamzorg Zuidwolde. Tijdens de intake maakten wij met jullie kennis. Het voelde goed.

12 juni begonnen de weeën. Op het moment dat de weeën regelmatiger werden (rond middernacht) appte ik naar Dikkie. Vijf minuten later appte zij terug met het bericht dat zij ons succes wenste en dat Monique de kraamtijd bij ons zou komen. Het feit dat dit even met een appje kon, werkte snel en prettig.

Om 5 uur ’s nachts werd Monique door de verloskundige gebeld, binnen een paar minuten stond zij paraat om de verloskundige te assisteren en ons te ondersteunen. Om 9.17 uur is onze dochter geboren. Monique deed alles met zoveel liefde en passie dat het meteen heel veilig en vertrouwd voelde. Een prettig persoon om in huis te hebben.

Wat komt er in zo’n eerste week veel op je af. Monique heeft ons hierin goed begeleid. Zo goed, waardoor wij na de kraamtijd voldoende vertrouwen hadden om het zelf te doen.

Monique bedankt voor alles. Wat hebben wij veel gelachen en mooie gesprekken gevoerd. Het was een heel bijzondere week. Dikkie ook bedankt, leuk om via de app zo af en toe contact te hebben. Jullie zijn een sterk team.
Liefs Joost, Rianne en Floor

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Wij hebben de kraamweek een ontzettend fijne periode gevonden. Het contact vooraf was erg prettig, zodat we vooraf wisten wat de kraamzorg in zou houden. Nadat we waren ontslagen uit het ziekenhuis, was Dikkie gelijk bij ons thuis. De sfeer was erg prettig. Zo was er ruimte voor een lach en een traan. De eerste ochtenden waren we altijd blij wanneer we Dikkie hoorden binnenkomen. Na een slopende nacht was Dikkie er om ons met goede feedback te helpen voor de volgende nacht. Met allerlei tips voor onder andere de borstvoeding,ging het iedere dag beter. Ook het contact na de kraamweek vind ik erg prettig. Ik voelde me niet alleen gelaten met vragen die ik na de kraamweek nog had. Bedankt Dikkie voor de ontzettend fijne tijd!
Groetjes Rob, Inge en Cas

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique,

Op dinsdagavond 30 juni is Liam in het ziekenhuis geboren. Woensdagochtend kwamen we thuis en even later was jij er ook. Vanaf de eerste dag voelde het direct weer vertrouwd, want ook bij onze dochter Myrthe was je bij ons geweest. Het was tot nu toe de warmste week deze zomer. Liam kwam daardoor vaak en jij gaf daar elke ochtend weer complimenten over J. We werden lekker verwend door jou, je nam aardbeien mee uit eigen tuin en maakte iedere dag fruithapjes voor ons klaar. Voor Myrthe was je heel lief. Je betrok haar overal bij, ze vond het dan ook jammer toen de kraamweek voorbij was. Zo was badderen leuk, vooral daarna het knuffelen met Liam. Hebben we voetjes geverfd en mocht Myrthe veel spelletjes doen met jou. Je gaf aan Liam alle goede zorgen en we hebben goed gekeken hoe je dit deed. Mede door jou goede zorgen, hulp en vertrouwen hebben we een prachtige kraamweek gehad. Monique bedankt.
Liefs Henry, Linda, Myrthe en Liam

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique,

Op dinsdagavond 23 juni is onze dochter en zusje Daelynn geboren. De bevalling ging best snel, maar toch was je op tijd binnen! Wij hebben jou ervaren als een lieve en hardwerkende kraamverzorgster. Je deed er alles aan om ons te laten genieten van onze twee dochters. Ook gaf je veel aandacht en liefde aan onze oudste dochter. Kaily mocht kijken wanneer haar zusje in badje ging, in de kinderstoel naast de wieg eten en lekker knuffelen met Daelynn.

Bedankt voor deze fijne kraamtijd.
Liefs, Berend, Natascha, Kaily en Daelynn Remmers

recensies kraamzorg zuidwolde

Eerlijk gezegd zag ik een beetje op tegen de kraamweek. Na de bevalling van onze eerste zoon had ik me zo beroerd gevoeld dat de herinneringen aan die eerste dagen niet louter positief waren. Hoe anders was dat nu! Onze zoon Joris kwam in de vroege ochtend van 16 juni na een snelle bevalling ter wereld. Met Dikkie aan mijn kraambed voelde het meteen vertrouwd, en dat gevoel is gedurende de kraamweek alleen maar gegroeid. Elke dag een schoon bed, liedjes zingen met onze oudste zoon Olle, fruithapjes maken, vaderdagcadeautjes knutselen, ontbijt op bed brengen, borstvoedings- en kolfadviezen geven, het huishouden doen, medische checks; taken die Dikkie als vanzelfsprekend uitvoerde. Het maakte dat wij een onbezorgde kraamweek hadden en volop konden genieten van ons 'nieuwe gezin'.

Op de een-na-laatste kraamdag wilde Dikkie mijn temperatuur meten. Gewoon, een routinecheck. Ik bleek koorts te hebben. Gek, want zo beroerd voelde ik me niet. Een knoop in mijn borst zou de boosdoener kunnen zijn, en de huisarts werd gebeld. Ook hij constateerde een beginnende borstontsteking. 'Start maar met antibiotica', sprak de huisarts. 'Nou, ik probeer het liever nog even zonder', zie Dikkie. Ze besloot nog twee uur te blijven en alles op alles te zetten om de borstontsteking tegen te gaan. Afwisselend koelen en verwarmen, masseren en kolven. Mét succes! De koorts verdween en het kuurtje kon de spreekwoordelijke prullenbak in. Daar ben ik Dikkie heel dankbaar voor.

Lieve Dikkie, ik schreef het al op de kaart: wij maken met plezier nog tien kinderen, om nog een aantal keer zo'n kraamweek te mogen ervaren. Bedankt voor alles, en heel graag tot een volgende keer!
Liefs Jurre, Hanna, Olle en Joris de Vos

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique,

Op 4 juni is onze zoon Duuk geboren. De bevalling zou eigenlijk thuis plaats vinden, jij was ook al aanwezig en alles stond al klaar voor een thuisbevalling. Maar toen moesten we toch nog naar het ziekenhuis, gelukkig was je er de volgende dag weer om ons te begeleiden.

We hebben een super fijne kraamtijd gehad. Het huis zag er elke dag weer tip top uit en de was hing elke dag lekker buiten aan de lijn. De borstvoeding ging erg goed. Duuk wist meteen hoe het werkte en hij is nog steeds een goede drinker.

Monique heel erg bedankt voor alle uitleg, instructies, alle antwoorden op onze vragen en bedankt voor de gezelligheid! Mocht er ooit een 2de kindje komen dan ben je bij ons meer dan welkom!
Groetjes Rick, Saskia & Duuk

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Op 2 juni 2015 is onze zoon en broertje Tim in het ziekenhuis geboren. Na een nachtje ziekenhuis stond jij hier de volgende dag op de stoep. Het was erg prettig dat er al een persoonlijke intake en veel contact via de telefoon was geweest, zodat er geen 'vreemd gezicht' aan de deur stond. Voor ons voelde het daarom direct vertrouwd.

De kraamweek was erg fijn en ontspannen. Een super leuke week om op terug te kijken.

Voor onze beide zonen werd goed gezorgd. Je bracht onze oudste zoon Bas van 5 naar school, ging gezellig met hem naar de speeltuin of jullie gingen samen cupcakes maken of een spelletje doen. Erg leuk en Bas was ook erg blij met je!

Uiteraard was de zorg voor mij en Tim ook top! Met veel tips en advies konden we gerust afscheid van je nemen.

Dikkie, bedankt voor alles! Je bent een absolute aanrader voor een fijne kraamweek!
Liefs, Erik, Hilde, Bas en Tim

recensies kraamzorg zuidwolde

‘Deze keer niet weer kraamzorg via een grote organisatie’ dacht ik toen ik in verwachting was van ons derde kindje. Bij de eerste twee was dit op zich prima verlopen, maar ik vond het jammer om drie verschillende gezichten te zien (intake, bevalling en kraamtijd) gedurende de zwangerschap en kraamtijd. Via een vriendin hoorde ik van Kraamzorg Zuidwolde. Ik nam telefonisch contact op en was na het gesprek met Monique direct heel enthousiast!

Ook bij de derde gewoon een intakegesprek aan huis, waarin je je wensen aan kunt geven. Fijn dat de persoon die bij je komt kramen, zelf al weet wat je belangrijk vindt!

Wat hebben we genoten van Monique tijdens de kraamtijd! Wat een harde werker is Monique (ongelooflijk hoe snel ze het huis weer aan kant heeft) en wat is ze kundig, betrokken en gezellig! Fijn hoe ze onze andere kinderen overal in mee nam. Ze stond altijd voor ons klaar, ook buiten de kraamzorguren om. Toen er na de kraamtijd problemen waren met de borstvoeding, was ze er ook voor ons. Wat wil je nog meer?! Monique, super bedankt voor alles!!!
Liefs Liefs, Jan-Minze, Imre, Roan, Feline en Ninthe

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 30 maart is Milan geboren. Toen we besloten te bellen dat het zover was, stond Dikkie binnen een uur al op de stoep om ons te ondersteunen. Wat heel fijn was want de bevalling ging sneller als verwacht. De begeleiding van Dikkie tijdens de bevalling was voor ons heel erg prettig.

Daarna de kraamweek, geen idee wat we allemaal moesten verwachten. Dikkie heeft ons alles heel goed uitgelegd en ons erg goed verzorgd. Wat we ook erg fijn vonden dat Dikkie veel rekening houd met onze wensen. Het contact na de kraamweek voor vragen was ook erg fijn. Het was een gezellige week, van ons een dikke 10.Mede door de flexibiliteit en het snel kunnen schakelen zouden wij zo weer kiezen voor Kraamzorg Zuidwolde.
Liefs Dennis, Aliene en Milan

recensies kraamzorg zuidwolde

Dikkie kennen we al heel lang vanuit het dorp Alteveer waar we beide wonen. Dikkie heeft zelfs op mij (Chantal) gepast toen ik klein was, ook ging ik met je dochter om en speelde mijn broertje met jou zoon.

Je bent al jaren kraamverzorgster maar sinds kort doe je voor je zelf. Mijn moeder zei dit een tijd geleden tegen mij, zo van als je nog iemand weet die zwanger is en een kraamverzorgster nodig heeft dan moet je maar aan Dikkie denken. Toen ik zelf zwanger werd dachten we direct aan Dikkie om je te vragen voor de kraamzorg. Toen je hier op intake gesprek kwam was het direct heel gezellig. Je kwam met je collega Monique als je in die week dat ik beviel al aan het werk was dan zou Monique komen.

In de week dat ik uitgerekend was gebeurde er nog niet zoveel, we hebben samen met de honden gelopen en thee gedronken omdat we allebei zaten te wachten wanneer de bevalling zich zou aandienen. Uiteindelijk werd het ook nog spannend omdat er meerdere waren die uitgerekend waren rond deze datum. Maar op 13 februari beviel ik van onze dochter Noa en kwam je bij ons kramen.

De kraam week vond ik een hele fijne week waarin jij ons goed hebt verzorgt en we veel van je geleerd hebben. Ook was je via de Whats App altijd bereikbaar voor vragen.

We hebben een super tijd met je gehad en als er een volgende mocht komen ben je weer van harte welkom!
Liefs Arvid, Chantal & Noa

recensies kraamzorg zuidwolde

Hoi Dikkie,

Tijdens mijn kraamtijd heb je ons verzorgd en ik wilde je laten weten dat we daar erg blij mee waren!! Vanaf het moment dat je binnenkwam heb je op een prettige manier alles overgenomen, zorg voor mijn dochters, honden, man en mij. Ik kon heerlijk bijkomen en genieten. Ook heb je me goed en geduldig geholpen bij de borstvoeding en alles wat komt kijken als je net bevallen bent. We geven je een 10!!!
Groetjes Marlous

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Monique,

Wat heb jij onze kraamtijd tot een fantastische tijd gemaakt. Eerst al het intake gesprek, de kennismaking met het hele gezin, was zo fijn. Toen je kwam tijdens de (fantastische bad-) bevalling voelde het meteen heel vertrouwd, je was een enorme steun! Lucas kwam ter wereld in een badkamer vol kaarsjes, heel intiem, en aan die sfeer heb jij echt wel mee geholpen!!! De kwam de kraamweek, wat een rust straalde je uit…vertrouwend dat de borstvoeding toch zou gaan lukken, ondanks de borstverkleining, en enthousiasme toen dit ook nog bleek te werken! De manier waarop je Mirthe en Zoe hebt betrokken bij de verzorging van Lucas, ook de meiden voelden zich helemaal op hun gemak bij jou! Ik ben verwend, het huis blonk meer dan ooit te voren en Ruben en ik konden met alle vragen bij jou terecht! Zelfs na de kraamweek kon ik je appen! Je bent duidelijk iemand met een enorme passie voor dit vak! Dankjewel voor alles!!!
Liefs, Ruben, Sandra, Mirthe, Zoe en Lucas

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Tijdens de kraamweek heb ik je regelmatig een topper genoemd. En dat is ook zoals we je ervaren hebben. Vanaf minuut 1 was je er en op een heel prettige manier. Ik zou in het ziekenhuis bevallen en zou jullie inlichten als de bevalling begonnen zou zijn, maar toen dit allemaal anders liep stond je binnen 'no time' alsnog voor de deur. Je hebt ons alles geleerd wat we moesten weten om voor Maud te kunnen zorgen, zowel als moeder maar zeker ook als vader. En eerlijk is eerlijk, ook na de kraamweek kunnen we met onze vragen bij je terecht. De betrokkenheid, even een berichtje om te vragen hoe het gaat (ook al voordat ik bevallen was!) en of alles lukt is zo fijn!

We kunnen je met recht Chef Borstvoeding noemen. Wat weet je hier veel van en heb je ons goed kunnen begeleiden. Heel fijn! Na de 8 dagen zagen we het helemaal zitten om zelf voor onze kleine meid te gaan zorgen, maar vonden we het toch ook wel erg jammer dat jij vertrok.

We hebben genoten en genieten nog altijd!
Liefs van Maud en haar trotse papa en mama

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Wij hebben een Super kraamweek gehad met jou. Je betrekt iedereen bij de verzorging van ons kleine meisje. Het is bij jou niet alleen moeder en kind maar het hele gezin.

Gewoon in 1 woord Top!
Veel liefs, Dennis, Lianne, Denley en Daelynn

recensies kraamzorg zuidwolde

Bevallen en nu? Dat was mijn gedachten nadat ik ben bevallen van onze zoon Sam. Hij was zo klein en zo kwetsbaar. Alles was nieuw en je wilt alles zo goed mogelijk doen. Nadat ik Dikkie had ingelicht over de geboorte van Sam, kreeg ik gelijk de hulp die ik zo hard nodig had. 8 dagen lijkt veel, maar er valt veel te leren en dan is het fijn om een ervaren kraamhulp te hebben. Dikkie heeft mij alles binnen een paar dagen super geleerd! Verschonen, temperaturen, aankleden, badje, troosten en het allerbelangrijkste: borstvoeding geven. Zonder Dikkie haar hulp was ik waarschijnlijk al lang gestopt vanwege pijnlijke borsten. Dikkie heeft mij geleerd hoe ik Sam moest aanleggen. Ik had geen idee hoe dit moest, want dit werd mij in het ziekenhuis niet verteld. Na een paar keer goed oefenen met een kritische blik van Dikkie is het gelukt om Sam goed aan te leggen en pijnloos te laten drinken. Sam groeit als kool! Hij is nu in zijn 6e week en weegt al 5 kilo! Borstvoeding geven is echt ideaal. Tijdens de kraamtijd kreeg ik veel uitleg over van alles en nog wat. Ook van zaken waarvan ik dacht dat het onbelangrijk zou zijn, maar waar ik later toch mee te maken kreeg. Dan is het fijn wanneer je er al van af weet. Niet in paniek raken wanneer ze veel huilen, zich verslikken of krampjes hebben. Kleine dingen die het groot brengen van je kleintje heel wat makkelijker maakt. Tussen het leren door word je natuurlijk heerlijk verwend met lekkere fruithapjes, lunch en tussendoortjes. Een luxe waar je wel aan kunt wennen. Ook het hele huis werd bijgehouden. Elke dag een schoon bed en de was werd bijgehouden. Erg fijn na je bevalling, want je voelt je nog behoorlijk slap. Op de 7e dag was het mooi weer en konden we even gaan wandelen met Sam! Wauw! Dan voel je je echt weer heerlijk fris en trots natuurlijk! Lekker pronken met je mooie baby. Op de 8e dag hadden we alles gedaan wat er maar konden tegen komen, zodat ik niet voor verassingen kwam te staan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik haar af en toe nog wel eens om advies vraag... Gewoon omdat Dikkie met al haar ervaring en een gezond boerenverstand het beste advies kan geven. Wanneer ik een tweede baby zou krijgen, heb ik geen twijfel en zou ik direct weer kiezen voor kraamzorg Zuidwolde. Heel erg bedankt voor alles!
Groetjes Wassim, Reinske en Sam

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 5 oktober is onze dochter Marit geboren. Monique stond direct voor ons klaar en heeft geholpen bij de bevalling, daarna is ze gebleven tot de avond en had ze ons al het vertrouwen gegeven dat we goed de nacht in konden. De kraamweek was heerlijk, Monique heeft ons erg goed geholpen en verwent, veel dingen geleerd en het voelde direct heel vertrouwd. Heel erg bedankt voor deze fijne tijd, wij hebben dit zeer gewaardeerd en vinden het erg fijn dat je ons hebt geholpen. Ga zo door!!
Groetjes Stefan, Audrey en Marit

recensies kraamzorg zuidwolde

Op zondag 24 augustus is onze zoon geboren. Voor ons het eerste kind, dus alle ervaringen waren, en zijn, nieuw. Ik hoopte op een prettige, ervaren kraamverzorgster en die hebben we gekregen. Monique was aanwezig bij de bevalling en iedere ochtend daarna stond ze, tot mijn grote plezier, weer voor de deur. Ik kon met al m'n vragen en onzekerheden bij haar terecht en zij beantwoordde dit geduldig en gaf me zelfvertrouwen. Ze pakte alles vol enthousiasme aan; de zorg voor ons pasgeboren kind, de zorg voor mij en de zorg voor het huishouden. Ze heeft veel aandacht besteedt aan borstvoeding en me veel geleerd rondom de zorg voor een baby, uit zowel de boekjes en als vanuit haar persoonlijke ervaring, heel fijn!

Van te voren niet gedacht dat ik kraamzorg zo zou waarderen. Monique, bedankt voor deze mooie kraamweek!
Groetjes Emmy, Alfred en Joep

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 3 september 2014 is onze dochter Louise geboren. Dikkie heeft ons vanaf het eerste moment geholpen en we hebben erg veel aan haar gehad tijdens en na de bevalling. Wat hebben wij genoten van de liefdevolle verzorging die Dikkie Louise en ons gaf.Zoveel tips en uitleg, en ze staat direct voor je klaar.Wat wij ook erg fijn vonden is dat we even een smsje konden doen of even konden bellen als je een snelle vraag hebt, ook al was dit buiten de kraamtijd, dit is erg prettig iemand die altijd voor je klaar staat!!We zullen je gezelligheid en liefdevolle verzorging erg gaan missen, wat kun je daar snel aan gewend raken zeg.Het is zeker een aanrader om van jullie kraamzorg te krijgen, zo heerlijk persoonlijk!!Dikkie en Monique, heel veel succes met het verder ontwikkelen van jullie Kraamzorg Zuidwolde (jullie zijn nu al een 10 waard).
Veel liefs en een dikke knuffel Adriaan, Ramona en Louise

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 28 juli 2014 is snachts onze dochter geboren, zij is ons eerste kindje. Monique kwam snachts direct om ons te begeleiden bij de bevalling, en alles wat daarna volgde. Ze heeft ons tijdens de kraamweek echt verwend en vertroeteld. Zorgde goed voor ons allemaal en je hoefde niks te zeggen of te vragen of Monique had het al voor ons gedaan. Ze heeft ons veel adviezen en dingen geleerd over het verzorgen van ons kleine meisje. We hebben een fantastische kraamweek gehad en volop kunnen genieten van de eerste week met ons kleine meisje.

Ook in de weken na de kraamweek stonden zowel Monique als Dikkie voor ons klaar, wat wij als heel erg prettig hebben ervaren.. Monique en Dikkie jullie zijn toppers en we willen jullie heel graag bedanken voor alle adviezen en goede zorgen. Jullie krijgen beiden van ons een dikke 10, die hebben jullie verdiend.
Groetjes van Wesley, Daniëlle en Rosan

recensies kraamzorg zuidwolde

Lieve Dikkie,

Bedankt voor de goede zorgen. Rens heeft net als zijn grote broer weer een super start gehad. Ook wij hebben genoten van deze week. We zijn weer heerlijk in de watten gelegd en hebben het erg gezellig gehad.

Wie weet tot een derde keer ;-). We zullen je super fruithapjes missen!!
Liefs, Sten, Sanne, Bas & Rens

recensies kraamzorg zuidwolde

Op 26 juni is Tim geboren. Het is ons eerste kindje. Monique heeft onze kraamtijd verzorgd. Heerlijk was dit weekje! Ik hoefde me nergens druk om te maken. Alles over de verzorging van Tim werd duidelijk uitgelegd en het huishouden werd ook allemaal goed gedaan! Monique, bedankt voor deze leuke, leerzame en relaxte kraamweek!
Groetjes Leander & Yvonne en een dikke knuffel van Tim!

recensies kraamzorg zuidwolde

We hebben genoten de eerste week van de bevalling van onze zoon "Dilano". het was voor ons de eerste keer dus erg spannend! Monique is direct gekomen om 3.00 s‘nacht toen de wee'en begonnen en is de hele dag gebleven wat ons wat rust gaf. we hebben heel veel geleerd van Monique en daar zijn wij super blij mee. en we kunnen altijd bellen als wij iets niet weten of vragen hebben. we raden het iedereen aan om bij Kraamzorg zuidwolde te gaan. Monique, je krijgt van ons een echte dikke 10!! Wij wensen jullie "Monique en Dikkie" in de toekomst veel geluk met kraamzorg zuidwolde.
Groeten van, Arnold & Ramona & Dilano, en natuurlijk Mambo de hond.

recensies kraamzorg zuidwolde

We hebben een fantastische kraamweek gehad met Dikkie. Ze heeft ons vanaf het eerste moment geholpen met de verzorging van Matt. Met veel plezier heeft ze ons uitgelegd hoe je die fragiele armpjes door de mouwtjes krijgt en hoe je hem het beste kan wassen/aankleden/voeden. Het was dan ook een mooi moment dat Dikkie ons liet zien hoe je snel en op een fijne manier kan douchen met een kleintje. Matt vond het heerlijk die waterstralen en het was voor moeder en zoon erg genieten. Dikkie bedankt voor al je hulp en goede zorg voor ons gezin.
Groeten Arno, Jeanine en Matt

recensies kraamzorg zuidwolde

We hebben als "kersverse" ouders een super fijne kraamweek gehad. Monique heeft goed voor ons gezorgd & heeft ons veel geleerd en adviezen gegeven. We kijken met n blij gevoel terug op onze kraamweek. Dankjewel Monique.
Liefs Mark, José en Jill